НАЧАЛО Биткойн

Дори след тежка корекция Биткойн изглежда силен – ето защо

01.05.2024 0:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дори след тежка корекция Биткойн изглежда силен – ето защо

Популярен крипто анализатор смята, че бичият импулс на Биткойн ще се запази, дори ако BTC падне до $52,000.

По време на скорошна стратегическа сесия псевдонимният анализатор DonAlt предположи, че 30% корекция от пика на BTC не би трябвало да е неочаквана, като се има предвид почти 170% скок от октомври до март.

Анализаторът твърди, че спад до $52,000 не би отслабил значително дългосрочната сила на BTC.

„Дори ако цената се оттегли до $52,000, тя все още ще демонстрира забележителна устойчивост. В по-широк план това би представлявало само незначително отстъпление.

По-високите времеви рамки, включително седмичната, продължават да показват положителни показатели. Съществува значителна свобода на действие за спад при запазване на общата сила.

Дори връщане до нивото, на което борсово търгуваните фондове (ETF) бяха пуснати в продажба ($42,000), това пак би означавало силно представяне. Въпреки това считам този сценарий за по-малко вероятен в сравнение с намирането на подкрепа около $52,000 в случай на трайна слабост на пазара.“

Въпреки че понастоящем Биткойн изглежда податлив на корекции, експертът предполага, че надхвърлянето на прага от $69,000 би разсеяло преобладаващите мечи настроения.

„Бих интерпретирал настоящата ситуация като признак на лека слабост, която може да се разсее, ако си възвърнем нивото от $69,000, отбелязващо предишния връх преди най-високото седмично затваряне. Постигането на този важен етап би могло да проправи пътя за движение към $80,000 до $85,000, което изглежда все по-вероятно.

Дотогава проявяването на предпазливост изглежда разумно.“

Към момента на писане на статията цената на Биткойн се търгува на цена от $61,648, отразявайки спад от над 6% в рамките на последния ден.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да скочи до $1 милион в бъдеще заради този фактор

Въпреки че Биткойн (BTC) започна да консолидира скорошните си печалби, давайки стимул на редица активи на крипто пазара, зашеметяващата цена от $1 милион изглежда почти неизбежна имайки предвид 1 ключов фактор.

30.05.2024 6:30 2 мин. четене

Облигационните фондове на BlackRock инвестират в собствения Биткойн ETF на компанията

BlackRock, един от водещите световни мениджъри на активи, оповести в регулаторни документи, че през първото тримесечие неговите фондове, фокусирани върху доходите и облигациите, са инвестирали в акции на собствения си борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн.

29.05.2024 22:30 1 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е следващата държава, присъединила се към съюза

Още този месец Тайланд ще подаде молба за присъединяване към алианса на БРИКС, съобщи правителството във вторник, като се стреми да се присъедини към други страни от глобалния Юг, за да засили присъствието си на световната сцена.

29.05.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.