НАЧАЛО Алткойни

Докато цените на криптовалутите падат, една монета би могла да нарасне 50 пъти до 2023 г.

ноември 7, 2022 19:17 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Докато цените на криптовалутите падат, една монета би могла да нарасне 50 пъти до 2023 г.

Много експерти прогнозират срив на пазара на крипто валути. И докато повечето алткойни губят стойност, цената на IMPT би могла да нарасне 50 пъти.

Цените на криптовалутите не спират да се колебаят. Биткойн и някои други алткойни са коригирали стойността си с повече от 50% от януари насам. Поради загубата на пазарен дял от някои валути с голяма пазарна капитализация, инвеститорите се насочват към монети като IMPT. Този нов токен би могъл да осигури възвращаемост и в момента е едва в първите си етапи на предварителна продажба.

Защо цените на криптовалутите се сриват?

Цените на криптовалутите и фондовият пазар за пореден път доказаха, че имат силна връзка помежду си. Биткойн и най-силните алткойни се понижават заедно с акциите. Индустриалният индекс Dow Jones започна седмицата на червено, защото само през предходната седмица спадът беше с над 5%.

Спадът на активите е повлиян от някои макроикономически фактори. Това са очертаващата се рецесия, повишаването на лихвените проценти, високата инфлация и геополитическата нестабилност. Всички те изглежда карат инвеститорите да избягват пазара.

Висока инфлация

САЩ страда от висока инфлация -8.3%. Поскъпването на стоките от първа необходимост остави инвеститорите без пари.

Недостигът се засилва допълнително от масовите продажби от страна на инвеститорите.

Назряваща рецесия

На хоризонта се задава рецесия. Тя пристигна официално в САЩ това лято и някои анализатори твърдят, че ще остане. Някои стигат до там да прогнозират, че предстои нова, по-голяма “Голяма депресия”.

Заинтересованите страни на целия пазар се подготвят за неговия срив и продават активи, за да избегнат бъдещи загуби.

Геополитическо напрежение

Основното притеснение тук е продължаващата война между Русия и Украйна. Тя доведе до недостиг на горива и храни, повишаване на цените и до сериозни опасения от по-широк военен конфликт. Инвеститорите продават активи, за да се запасят с продукти от първа необходимост като храни и горива.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


IMPT ли е новата монета, която може да остане резистентна на спада на крипто маркета?

IMPT е нов крипто токен. Понастоящем той е в първите си фази на предварителна продажба, но вече предизвиква интерес. В момента токенът е набрал над 12 млн. долара.

Тези високи темпове на продажба събират интерес и би могло да се очаква Impact Project да увеличи печалбите си няколко хиляди пъти.

banner

Солидна основа и план за развитие

Шумът около Impact Project може да се окаже реален. Амбициозният проект включва солидни основи, подробна пътна карта и изключително голям брой партньорства. Тези партньорства с пазарни лидери ще позволят на клиентите да разпределят процент от продажбите си за зелени инициативи.

IMPT също така планира да използва NFT и специален пазар. Тези NFT-и ще представляват въглеродни кредити и ще се обменят на пазара.

IMPT e ESG-ориентиран

Токенът също се възползва от тенденцията за ESG инвестиции. Таймингът на пазара е перфектен и привлича все по-голям интерес от страна на своите фенове.

Токенът се основава на блокчейна на Ethereum. Това означава, че използва неговата архитектура и има по-ниска консумация на енергия.

Impact Project ще подкрепя екологичното пазаруване, като предоставя на потребителите символични въглеродни кредити. В дългосрочен план тези кредити ще превърнат токена в популярен зелен бранд.

Прозрачност

Екипът, който стои зад проекта, обяви, че се фокусира върху прозрачността. Това, заедно с останалите им идеи, превърна токена в един от най-популярните в CoinSniper.

Токенът премина с лекота одита на смарт договори на eNebula Solutions, доказвайки, че е солиден и без рискове.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Подписани партньорства с над 10,000 бранда

Токенът получава солидна подкрепа от някои световни марки. Досега Impact Project е подписал партньорства с повече от 10,000 пазарни лидери. Тези марки са представени на уебсайта на проекта, като му осигуряват помощ и увереност, че са на път да намалят въглеродните емисии.

Сред основните марки са Microsoft, Lego, Bloomingdale’s, Udemy, Reebelo и други.

Силен инвеститорски интерес

Impact project привлича инвеститори с всеки изминал час. Досега предварителната продажба, започнала на 3 октомври, е събрала повече от 12 млн. долара. Тези темпове биха могли да превърнат предварителната продажба на Impact Project в една от най-успешните през 2022 г.

impt

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.