НАЧАЛО Прессъобщения

Bonk, Floki и Pepe “пукнаха гума”. Инвеститорите се насочват към Dogeverse?

16.04.2024 13:49 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bonk, Floki и Pepe “пукнаха гума”. Инвеститорите се насочват към Dogeverse?

Едни от най-успешните меме криптовалути през годината отбелязват рекорден спад на седмична база, като се сриват с над 33%, а Bonk дори гони 40%. Дали е време за промяна?

Меме инвеститорите като цяло забелязват низходящата тенденция, която се наблюдава при масово търгуваните токени, затова и пазарната капитализация в индустрията спадна с 8.46% до $48 милиарда.

Забелязва се и една друга тенденция, според която финансовите потоци се насочват към новите меме криптвалути като Dogeverse. Ето защо.

Поесетете Dogeverse

Големите печалби бяха събрани, новите звезди излизат на хоризонта

В света на криптовалутите, особено сред топ меме токените, често се наблюдава цикличен модел на бърз ръст, последван от рязък спад. Голямата популярност води до хайп, който мотивира инвеститорите да продават на върха и да реализират печалби. В резултат, много от веднъж популярните токени виждат своите стойности да спадат значително след началните скокове.

Нишовите инвеститори, запознати с тези тенденции, често избират стратегически моменти за инвестиране. Те знаят, че новите предпродажби като Dogeverse представляват златна възможност за ранно участие, преди огромния ръст. Вместо да следват стадото, те инвестират в начинаещи проекти, които обещават голям потенциал за растеж, използвайки началния хайп за значителни печалби.

Какво може да предложи на инвеститорите си Dogeverse?

Истината е, че Dogeverse се превърна в абсолютен хит в Япония. Но има и няколко логични причини за това, които ще разгледаме малко по-късно. Dogeverse предлага на своите инвеститори уникална комбинация от възможности, които могат да допринесат за значителен растеж на техните инвестиции.

Първо и най-важно, този проект е мултиверижен, като функционира на шест различни блокчейн вериги, включително Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche и Base. Това осигурява гъвкавост и по-широк достъп за участниците в различни крипто екосистеми.

Цената на придобиване на токени в момента е изключително ниска, едва $0.000295, което прави Dogeverse достъпен за широк кръг от инвеститори. Тази ниска начална цена предлага голям потенциал за ръст, особено когато се има предвид, че проектът вече е събрал над $5.2 милиона, подчертавайки силния интерес от страна на общността и инвеститорите.

Допълнителен стимул за участие в проекта представляват 195% стейкинг награди, които позволяват на инвеститорите да генерират пасивен доход от своите токени. Това не само увеличава потенциалните печалби от инвестицията, но и стимулира дългосрочното задържане на токени в портфейлите на участниците, което допринася за стабилността и устойчивостта на цената на токена.

Поесетете Dogeverse

Докъде може да стигне Dogeverse?

Разбира се, инвеститорите в Dogeverse се интересуват от неговата ценова прогноза, за да разберат какво може да се очаква от него. Потенциалът за растеж на Dogeverse е обект на различни мнения сред крипто анализаторите. В момента на слабия пазар, някои прогнозират умерен ръст от около 25-30%, което отразява общата несигурност и предпазливост сред инвеститорите. От друга страна, има и по-оптимистични анализи, които сочат към възможни експлозивни ръстове, подобни на тези на Pepe, който изригна с 21x по време на мечи пазар.

Реалистичната прогноза за Dogeverse се оценява на приблизително $0.0012 за токен, което би означавало увеличение от над 400% спрямо текущата му цена от $0.000295. Това предвиждане е базирано на анализ на пазарните тенденции и потенциала на мултиверижния подход на Dogeverse, което предоставя значителни възможности за масово приемане и потенциално увеличение на стойността на токена.

Как да закупя Dogeverse?

Закупуването на Dogeverse е прост процес, който може да се извърши в четири лесни стъпки. Ето как да го направите:

  1. Посетете официалния сайт на Dogeverse: Началната точка за всяка инвестиция е официалният сайт на проекта, където можете да намерите всички актуални детайли и линк за предпродажба.
  2. Свържете своя крипто портфейл: Използвайте портфейл, който поддържа ERC-20 токени, като MetaMask, Trust Wallet или други поддържани портфейли. Следвайте стъпките на сайта за да свържете портфейла си.
  3. Изберете с коя криптовалута ще инвестирате: Dogeverse поддържа няколко различни криптовалути за покупка на токени. Изберете между опциите като ETH, BNB, USDT, AVAX, MATIC или друга поддържана криптовалута.
  4. Обменете токени: След като изберете желаната валута, въведете сумата токени, които желаете да закупите, и завършете транзакцията. Уверете се, че сте проверили всички данни преди да потвърдите обмена.

Поесетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.