НАЧАЛО Прессъобщения

Новият меме токен в предпродажба Dogeverse предлага 13,000% стейкинг награди

09.04.2024 13:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новият меме токен в предпродажба Dogeverse предлага 13,000% стейкинг награди

Стартирал едва вчера, Dogeverse вече демонстрира своята мощ, като събра над $300,000 в рамките на своята предпродажба за под 12 часа, и разкрива огромния интерес от страна на крипто общността. 

Един от най-забележителните аспекти на този нов меме токен е предложението за стейкинг награди, които достигат до впечатляващите 13,600%. Такъв вид стейкинг програма предоставя на ранните инвеститори уникален шанс не просто да подкрепят любимия си проект, но и да видят значително увеличение на своите капитали.

Купете Dogeverse

Какво представлява Dogeverse?

Dogeverse е поредната меме криптовалута вдъхновена от Doge, която влиза на сцената сред множеството подобни проекти. Въпреки че концепцията на меме криптовалутите не е новост, Dogeverse се отличава с нещо много повече от просто забавен образ и потенциал за успех.

Отличителната характеристика на $Dogeverse е неговият мултичейн подход, който му позволява да се интегрира с различни блокчейни (Етериум, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche и Base), като по този начин предоставя на потребителите избор между множество платформи в зависимост от техните предпочитания за такси за транзакции и време за обработка. Тази гъвкавост и адаптивност правят Dogeverse не само интересен, но и практичен избор за инвеститорите, търсещи удобство и ефективност в своите крипто транзакции.

Стейкинг награди от 13,600% – колко време ще трае “радостта”?

Изключително високите стейкинг награди от 13,600%, предлагани от Dogeverse, без съмнение представляват забележителна възможност за ранните инвеститори, които търсят бързи и значителни печалби. Естествено, подобни стойности събуждат въпроси относно устойчивостта и продължителността на такива предложения.

Опитът показва, че е малко вероятно такива високи нива на годишна доходност (APY) да се поддържат дългосрочно, тъй като увеличеното внимание и участие могат да доведат до повече участници, респективно по-малки награди за стейкинг.

Въпреки това, за тези, които действат бързо и вложат в Dogeverse в момента, съществува реален потенциал за значително увеличение на капитала до 70-80% в рамките на няколко дни –  и това напълно безплатно.

Това прави настоящия момент изключително благоприятен за инвестиция в Dogeverse, предвид потенциалните краткосрочни печалби, които могат да бъдат реализирани.

Как да закупя Dogeverse токени?

Ако не искате да изоставате от тренда, то няма да е лошо да закупите $Dogeverse по-скоро. Ето и как да го направите:

  1. Посетете сайта на предпродажбата. Началото на вашия път към закупуване на Dogeverse започва с посещение на официалния уебсайт на предпродажбата. Това е мястото, където ще намерите всичка необходима информация за проекта, условията на предпродажба, както и инструкции за участие.
  2. Свържете своя крипто портфейл. След като сте на сайта, следващата стъпка е да свържете своя крипто портфейл към платформата. Това обикновено изисква натискане на бутон “Connect Wallet” и следване на инструкциите за свързване на вашия предпочитан крипто портфейл – тип MetaMask, Trust Wallet или друга съвместима платформа.
  3. Изберете сумата за инвестиция. След като успешно свържете портфейла си, трябва да изберете колко токени Dogeverse искате да закупите и съответно сумата, която желаете да инвестирате. Уверете се, че сте запознати с минималната сума за инвестиция и че разполагате с достатъчно средства в портфейла си за покриване на транзакцията и евентуалните такси по нейната обработка.
  4. Потвърдете транзакцията. След като сте избрали желаната сума за инвестиция, последната стъпка е да потвърдите транзакцията. Това често включва преглед на детайлите за транзакцията и потвърждаване.

Ценова прогноза на Dogeverse?

Цената на $Dogeverse сега е $0.00029. Очакванията са за видимо увеличение към края на предпродажбата. Особено с приближаването на Doge Day (20-ти април), денят, когато меме криптовалутите традиционно привличат значително внимание, потенциалът за голям скок в цената е висок.

Прогнозата, че $Dogeverse може да достигне до $0.001, което означава приблизително 3.5Х ръст в цената.

Ако хипотетично добавим едни 70% от стейкинг награди (може и да е много повече, но нека сме умерени оптимисти), общата доходност от инвестицията може потенциално да надхвърли 6х в рамките на няколко седмици. Такава перспектива прави Dogeverse изключително привлекателен за крипто инвеститорите, които търсят значителни краткосрочни възвращаемости на своите инвестиции и са готови да стейкнат своите токени за максимизиране на потенциала си.

Разбира се, не е изключено и токенът да скочи с 50-100х, но това на този етап са оптимистични спекулации (и по-скоро сюрреалистични сценарии), защото могат да бъдат много подвеждащи.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.