НАЧАЛО Прессъобщения

Dogeverse, GameStop и Wall Street Memes изригват. Какво да очакваме от меме крипто пазарите?

15.05.2024 20:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogeverse, GameStop и Wall Street Memes изригват. Какво да очакваме от меме крипто пазарите?

Докато по-широките крипто пазари реализират умерен спад, свързаните с Roaring Kitty меме токени демонстрират впечатляващ ръст.

GameStop (GME) и Wall Street Memes (WSM) бележат скокове от съответно 66.79% и 23.66% само за последните 24 часа.

Появата на известният Reddit инвеститор донесе много интересни емоции в крипто сектора, така че не е изненадващо това, което може да се очаква в следващите няколко седмици.

В същото време Dogeverse се насочва към финалния етап на успешното си ICO, очаквайки допълнителен тласък напред за токена, а това може да се окаже скритото оръжие при листването.

Посетете Dogeverse

Dogeverse се насочва към края на своята предпродажба

Dogeverse, мултичейн меме криптовалутата, достигна до решаващата фаза на първоначалното си предлагане на токени. Проектът, обхващащ впечатляващите шест блокчейн мрежи – Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche и Base, вече е съумял да събере над $15 милиона от инвеститори.

Ключово предимство на Dogeverse са невиждано високите 57% годишни стейкинг възнаграждения, които токенът предлага през специализирания си стейкинг пул. Това прави проекта изключително примамлив за хората, търсещи възможности за пасивни печалби в крипто пространството.

С интегрирането на шест различни блокчейна, Dogeverse цели да предложи безпрецедентна гъвкавост и междумрежова преносимост на токените. Това допълнително увеличава привлекателността на проекта сред потенциалните потребители от множество крипто общности.

Защо е важно? Ами, просто е така – понякога таксите за “газ” на Ethereum могат да бъдат много високи, което да обезсмисли инвестицията. На $1,000 това може да ви коства до $20 в пиков момент. За справка – тези $20 ще бъдат добре дошли като капитал, ако използвате Avalanche или Solana. Много крипто китове използват именно тези блокчейни, за да максимизират печалбите си.

Може ли Dogeverse да скочи 100 пъти?

Честно казано, очакванията за 100-кратен скок на Dogeverse токена изглеждат прекалено оптимистични и нереалистични. Много инвеститори наистина виждат в $DOGEVERSE утвърден мемекойн с потенциала да се нареди сред най-добрите представители на жанра като Dogecoin и Shiba Inu. Но реалистичната перспектива е далеч по-умерена.

Ако Dogeverse успее да достигне целите си и да задвижи интереса около себе си, ръст в рамките на 300-400% би представлявал огромен успех за проекта. Постигането на подобни нива несъмнено ще го превърне в един от доминиращите меме токени на пазара.

В дългосрочен план обаче, е малко вероятно Dogeverse да поддържа позициите си сред лидерите. На бързо развиващия се крипто пазар постоянно се появяват нови меме монети, които привличат вниманието на инвеститорите. Оцеляват само най-успешните имена. Така че за устойчив растеж, Dogeverse ще се нуждае от солидна стратегия и непрекъснато развитие.

Ако в момента търсите спекулативен актив с добър потенциал за краткосрочни печалби, Dogeverse потенциално може да се окаже добър избор. Влизането при текущите ниски ценови нива крие шанс за солидна възвръщаемост при успешно представяне. Но дългосрочните перспективи изглеждат по-несигурни на фона на жестоката конкуренция в пространството на мемекойните.

Посетете Dogeverse

Как да купя Dogeverse?

Ако харесвате шеговитата концепция на мултиверижния $DOGEVERSE, то в следващите стъпки ще разберете как да купите токени.

  • Стъпка 1: Отворете официалния уебсайт на Dogeverse, за да получите достъп до платформата за участие в текущата предпродажба.
  • Стъпка 2: Свържете избрания от вас крипто портфейл чрез подходящия метод за блокчейн интеграция – Ethereum, Binance, Polygon, Solana, Base или Avalanche.
  • Стъпка 3: Определете в коя точно мрежа искате да извършите покупката на $DOGEVERSE токени, като се съобразите с предпочитанията си относно таксите за транзакция. Най-изгодно излиза да закупите през Avalanche, Base и Solana, защото имат ниски такси.
  • Стъпка 4: Въведете желаната от вас сума за инвестиране в $DOGEVERSE и потвърдете финализирането на поръчката.
  • Стъпка 5: Успешно закупените $DOGEVERSE токени ще бъдат автоматично прехвърлени към използвания крипто портфейл след края на предпродажбата. Следвайте допълнителните инструкции на платформата, ако желаете да заложите токените си за стейкинг.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.