НАЧАЛО Прессъобщения

Roaring Kitty се завръща. Кои меме криптовалути ще изригнат този път?

14.05.2024 17:45 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Roaring Kitty се завръща. Кои меме криптовалути ще изригнат този път?

Секторът на меме токените изживява истински бум, като пазарната капитализация на меме криптовалутите достига $53 милиарда. Това представлява внушителен ръст от 8.5% само за последния ден. 

Сред най-горещите печалби са Pepe с 19.6% скок, Floki с 13% повишение, както и сравнително по-умерени, но все пак солидни ръстове при лидерите Dogecoin и Shiba Inu с 7% и 6.6% съответно.

Зад тази вълна на ентусиазъм изглежда стои завръщането на легендарната фигура Roaring Kitty (Ревящото коте) на крипто сцената. Истинското име на една от най-големите Reddit знаменитости е Кийт Гил, известен още като DeepFuckingValue сред феновете на форума.

Именно неговите постове и анализи всяха революция около акциите на гейминг веригата GameStop и предизвикаха безпрецедентен ръст и краткосрочен мейнстрийм феномен.

Купете WienerAI

Търговският обем нараства с над 170%, каква е причината?

Докато позициите на Roaring Kitty преди бяха фокусирани основно върху традиционните пазари и много други инвеститорит го последваха, сега вниманието им изглежда е приковано към мемекойните. Очевидният индикатор за това е, че само от снощи, когато бе обявена новината, общият дневен обем в сектора нарасна с внушителните 172%.

Меме инвеститорите са вдъхновени от завръщането на легендарния Roaring Kitty, който стана известен покрай сагата с GameStop. Oчаква се той да повтори тактиката си от онзи период, а именно да задържи агресивните си позиции и да продължи да популяризира избраните активи в социалните медии. Всичко това задвижва повишен интерес и нови капитали към меме монетите.

Докато някои от утвърдените имена като Dogecoin и Shiba Inu отново привличат внимание, все повече нови меме монети се появяват на пазара и също бележат впечатляващ растеж. Сред тях се открояват проекти като WienerAI, които набират инерция, но вече демонстрират изключителен потенциал. Само за няколко седмици това забавно кученце (ех, не е котка!) вече е успяло да привлече над $1.7 милиона през текущото си ICO.

Стейкинг награди от над 500% APY

Един от ключовите фактори, допринасящи за успеха на WienerAI, са изумително високите годишни стейкинг възнаграждения, които достигат над 500% в момента. Това дава възможност на притежателите на $WAI токени да реализират огромни пасивни доходи, без дори да се налага да ги продават.

Подобна стратегия за задържане и печалба прилича на тактиката, използвана от Roaring Kitty при сагата с GameStop акциите. Вместо да реализира бързи печалби, той упорито държеше позициите си и постепенно натрупваше все по-голяма възвръщаемост.

Много инвеститори виждат стейкинга на $WAI като нов и много атрактивен начин да следват похватите на легендарните Reddit инвеститори. Вместо да продават токени, те просто ги задържат в портфейлите си и печелят през стейкинг пула.

Но има и една разлика – вие все пак може да продадете част от стейкинг наградите си, за да възстановите баланса от разходите си и да пазите чистата си печалба. Звучи обещаващо, нали?

Купете WienerAI

Ценова прогноза на WienerAI

Прогнозирането на крипто цените винаги е рисковано начинание, особено когато става въпрос за толкова нови и спекулативни активи като мемекойните. При това крайно ниска текуща стойност обаче от едва $0.000707, потенциалът за бъдещ скок на WienerAI изглежда значителен.

Базирайки се на предишни примери от други меме проекти, може да се спекулира, че е напълно възможен ръст от порядъка на 5 до 10 пъти спрямо настоящото ниво. Ефектът от Roaring Kitty и скока на търговския обем може да доведе до нови големи покупки на $WAI, което да предизвика огромен скок скоро след листването на проекта на борсите.

Разбира се, всичко зависи от това дали проектът успее да задържи интереса на общността и да привлече повече последователи. Но при толкова ниска входна точка, рискът за инвеститорите изглежда пародийно нисък спрямо потенциалните печалби.

Как да закупя WienerAI?

Ако вярвате в потенциала на пазара и на сладкия дакел, който е логото на проекта, то в следващите редове ще ви покажем как да се сдобиете с токени:

  1. Първата стъпка е да се сдобиете с подходящ крипто портфейл, съвместим с ERC-20 токени като MetaMask или Trust Wallet.
  2. След това сметката трябва да се зареди с една от основните криптовалути – Ethereum (ETH), Tether (USDT) или Binance Coin (BNB).
  3. Посетете официалния уебсайт на WienerAI и използвайте бутона “Свързване на портфейл”, за да интегрирате вашия портфейл.
  4. След успешното свързване можете да въведете сумата, която желаете да инвестирате в $WAI.

Купете WienerAI


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.