НАЧАЛО Прессъобщения

Прогнозна цена на Dogecoin. Coinbase пуска негови фючърси. $1 е близо?

27.03.2024 14:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнозна цена на Dogecoin. Coinbase пуска негови фючърси. $1 е близо?

Цената на Dogecoin почти не се е променила през последните 24 часа, като сегашното ѝ ниво от $0.1818 представлява ръст от 38% за една седмица.

Голяма част от този ръст е в резултат на новината, че най-голямата крипто борса Coinbase ще пусне фючърси на базата на DOGE на 1 април – съобщение, заради което обемът на търговията с монетата нарасна от под $2 милиарда до над $3.3 милиарда за няколко дни.

Резултатът не закъсня, като $DOGE скочи със 100% за един месец, като и други известни меме криптовалути отбелязват огромен ръст.

И все пак обявяването на фючърсите на DOGE насочва към близкото бъдеще, в което обемите и цената на токена могат да нараснат значително, тъй като повече търговци ще навлязат на неговия пазар.

Купете Dogecoin20

Прогнозна цена на $DOGE в хода на информацията с борсовите фючръси на Coinbase

Според графиката на DOGE цената на или ще пробие към по-високи нива, или ще се изправи пред по-нататъшно понижение, като нейният нарастващ индекс на относителна сила – RSI (лилаво) предполага, че пробивът е малко по-вероятен.

Окуражаващо е също така, че цената на DOGE се е покачила над 30-дневната си средна стойност, което вероятно ще я издърпа нагоре и ще я отдалечи още повече от 200-дневната.

С други думи, DOGE остава в средата на период на експанзия, който може да доведе до достигане на нови годишни стойности.

За това ще допринесе и гореспоменатата новина, че Coinbase ще добави фючърси на DOGE през следващата седмица, което може да доведе до голям ръст в обемите на монетата.

Тя продължава да привлича интереса на големите инвеститори, както сочат последните данни за преводите, и е вероятно възможността за търговия с фючърси в Coinbase само да ѝ помогне в това отношение.

Също така, DOGE може да получи помощ от Илон Мъск и X, който продължава да се подготвя за стартирането на дигитални плащания в своята социална мрежа.

Ако X наистина въведе плащания с DOGE в платформата си, цената на Dogecoin несъмнено ще се повиши.

Може ли алтернативите на Dogecoin да се представят по-добре от него?

Dogecoin не е единствената криптовалута, която се радва на повишено внимание от крипто общността. През последните седмици на пазара се появиха страхотни алтернативи като Slerf, Dogwifhat и Smog, като Shiba Inu прави нов възход.

Ако обаче търсим пряк заместник на $DOGE, то Dogecoin20 може да бъде назован като такъв. Не само, че Dogecoin20 е версия на оригиналния Dogecoin, базирана на Ethereum, но също така има за цел да осигури по-силни основи и токеномика от своя съименник. Той успя да се разпродаде за отрицателно време – по-малко от две седмици.

Той ще функционира в съответствие с мотото на Dogecoin “Правете само добро всеки ден”, като токенът ще осигурява редовни преводи и подкрепа за благотворителни каузи и проекти на общността.

За разлика от Dogecoin (който продължава да работи с Proof of Work механизма), използването на Ethereum дава сериозно предимство на Dogecoin20. Освен това този механизъм създава прекрасни условия за крипто стейкинг, като текущите награди се оценяват  на 99% APY (годишна доходност).

И тъй като DOGE20 има ограничено предлагане (за разлика от Dogecoin), тази цена може да се повиши значително, след като токена започне да се листва на борсите.

Купете Dogecoin20

Има ли шанс Dogecoin20 да стигне $1?

Малко вероятно е $DOGE20 да стигне $1 някога, за разлика от “оригиналния” $DOGE. Но истината е, че дори да достигне $0.01, това би представлявало близо 45Х ръст от текущата цена от $0.00022.

За справка, ако Dogecoin достигне $1, то това би представлявало 4.5Х ръст, или цели 10 пъти по-малко от това, което неговият “по-малък брат” може да постигне. А предвид факта, че в момента хайпът сред меме криптовалутите е огромен, то смятаме, че ако искате да имате шанс за огромни печалби в следващите седмици, то $DOGE20 може да предложи малко повече риск, но много повече потенциал.

Купете Dogecoin20


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.