НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Dogecoin 'ще се върне под $1 милиард', според Бари Силбърт

ЮНИ. 1, 2021 13:51 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Dogecoin 'ще се върне под $1 милиард', според Бари Силбърт

Бари Силбърт не се сдържа да каже какво смята към Dogecoin. В няколко туита основателят на крипто конгломерата Digital Currency Group (DCG) похвали страстната общност, добавяйки, че спорният мем токен не изчезва, но заяви, че DOGE е силно надценен.


Като такава, общността е твърдо разделена по отношение на легитимността на Dogecoin. Докато представянето му за годината досега не е шега (ръст ок +6000%), крипто защитниците твърдят, че липсата на фундаменти на DOGE, а още повече дефиниран случай на употреба, го поставя под категорията на т.нар. 'shitcoins'.


ПРОЧЕТИ ОЩЕИлон Мъск прихваща налудничава идея свързана с Dogecoin


Но с видни фигури, които се опитват да създадат случай на използване на актива за плащания, дали това ще се промени?


Милиардерите създават случай за използване за Dogecoin


И Илон Мъск, и Марк Кюбан по-рано прокарваха идеята да се използва Dogecoin за плащания. Кюбан всъщност вече започна да приема мем токена в НБА отбора на Dallas Mavericks по-рано тази година.


Dogecoin намери благосклонност като метод за подсказване, за да покаже признателност към създателите и плакатите в социалните медии в ранните си дни. Но напоследък, като се има предвид феноменалният му растеж, който достигна $93 милиарда миналия месец, което го направи по-ценен от BP и British American Tobacco, търсенето на по-солиден случай на употреба започна да се утвърждава.


Мъск твърди, че е в контакт с разработчиците на Dogecoin, за да направи токена по-бърз за редовни плащания. В същото време Кюбан осигурява случай на употреба за плащания, съвместно с американската компания BitPay, като улеснява търговците да се ангажират с актива.


Въпреки това, в спор в Twitter за плоското представяне на Биткойн през уикенда, Силбърт изложи прогнозата си за пазарната капитализация на Dogecoin, като заяви, че ще се върне под $1 милиард.


Въпреки върлите отзиви от страна на феновете на Dogecoin, Силбърт каза, че DOGE е несполучлив опит, който ще загуби инерция, тъй като топ купувачите продължават да търпят загуби.


„Ставате наивни. DOGE е върховният импулс, търговия с хазарт. След като инерцията изчезне и настоящите притежатели се изкъпят върху търговията, те ще преминат към следващата. Ще научат, че има много други / по-добри начини да умножите печалбата си 10 пъти “, заяви той.


Той съобщи, че е развълнуван да види какво ще стане с DOGE, но сподели, че не си струва сегашната пазарна капитализация от $437 милиарда.


Шорт на среброто 


По-рано този месец, в разгара на високата пазарна капитализация на Dogecoin, Силбърт обяви, че е сложил шорт позиция на DOGE, тъй като прогнозира, че цената му ще спадне.


Засега това е залог, който се е изплатил. От съобщението преди три седмици DOGE загуби 54% от стойността си спрямо долара. За сравнение, представянето му срещу Биткойн се е справило по-добре, като е загубило 29% в сравнение с водещата криптовалута.


Въпросът, който е в съзнанието на всички е, ще има ли допълнителни спадове?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум до $25,000 - анализатор споделя прогнозата си

В ново видео Армстронг излага бичи сценарии за ETH, заявявайки, че има гориво за да изпревари Биткойн, преди настоящият бичи пазар да приключи. [Видяхме] невероятен възход за Етериум тази година....
ЮНИ. 12, 2021 19:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света