НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Илон Мъск прихваща налудничава идея свързана с Dogecoin

МАЙ. 31, 2021 08:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Илон Мъск прихваща налудничава идея свързана с Dogecoin

Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск му е дошла нелепа идея за създаване на вана, която да разчита на топлината, генерирана от добива на Dogecoin.


Фриволният план беше предложен от Twitter профила на водещия тракер на крипто портфолиа Blockfolio.


Като се има предвид, че Мъск вече оглавява развитието на Dogecoin, след като прие DOGE за сателитна мисия, може да не е твърде абсурдно да се предположи, че това вероятно е друг проект в процес на развитие.


Dogecoin използва консенсусният алгоритъм за доказателство за работа, което означава, че изисква изчислителни ресурси за добиване на нови монети.


ПРОЧЕТИ ОЩЕНуждае ли се Биткойн от подкрепата на Илон Мъск?


Въпреки че монетата може да е създадена на шега, нейните копачи са спечелили сериозни пари, като приходите им са скочили с над 4,500% през 2021 г. поради нарастващите такси за транзакции, според данните на ByteTree.


Dogecoin е криптовалута, базирана на Scrypt, която е по-малко енергоемка в сравнение с Биткойн. Поради своя модел на двойно копаене, той може да бъде добиван успоредно заедно с други монети като Лайткойн.


Машини за копаене на крипто


Точно като електрическите автомобили, идеята за рециклиране на топлина от копачите не е съвсем нова.


В началото на 2018 г. чешкият предприемач Камил Брейча влезе под светлината на прожекторите, като замени традиционните нагреватели с майнинг платформите си за отглеждане на домати в оранжерията си.


Няколко компании за крипто майнинг предлагат оборудване, което може да бъде свързано към отоплителните системи на бизнеса и дома.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (7)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум до $25,000 - анализатор споделя прогнозата си

В ново видео Армстронг излага бичи сценарии за ETH, заявявайки, че има гориво за да изпревари Биткойн, преди настоящият бичи пазар да приключи. [Видяхме] невероятен възход за Етериум тази година....
ЮНИ. 12, 2021 19:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света