НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin: Общността не прави нищо, а проекта може да срещне сериозни предизвикателства

октомври 13, 2023 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin: Общността не прави нищо, а проекта може да срещне сериозни предизвикателства

Един от създателите на известната меме криптовалута Dogecoin (DOGE) отправи критики към общността на DOGE заради предполагаемата ѝ липса на продуктивност.

В неотдавнашна публикация в X (Twitterr) Били Маркъс, известен също като “Shibetoshi Nakamoto“, изрази мнение, че общността на DOGE изглежда не се занимава с някакви съществени продуктивни усилия. Освен това той спомена, че работата по блокчейна на меме монетата може да бъде взискателна и стресираща.

Маркъс, който вече няма активна връзка с Dogecoin, също така посочи негативното отношение на общността към Фондацията Dogecoin. Той отбеляза, че съобщенията на Фондацията обикновено се посрещат с враждебност и песимизъм:

Всеки път, когато фондацията направи изявление, то се посреща с безмилостна критика, което в крайна сметка ги кара да прекратят комуникацията. Това решение изглежда рационално, когато няма стойност да се опитваш да се ангажираш с конфронтиращи се лица, които не желаят да разглеждат гледни точки извън собствената си ехо камера.

Освен това според Маркъс напредъкът в развитието на Dogecoin може да се окаже предизвикателство поради липсата на функции като предварителна продажба, които често се срещат в други проекти за дигитални активи.

Той също така отбеляза, че приносът на общността по отношение на даренията е сравнително скромен:

Ето един въпрос: Какъв би бил идеалният модел за финансиране на развитието на Dogecoin, като се има предвид, че не е имало първоначално разпределение или продажба на ранен етап, както се наблюдава при други криптовалути?

В продължение на 10 години общността е допринесла общо с около $40,000, като по-голямата част от тази сума е възникнала през първите шест месеца.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

AI с прогноза за цената на Solana през 2024 година

С неотдавнашното нарастване на интереса към изкуствения интелект (AI) след появата на ChatGPT, други платформи от подобно естество демонстрираха своята практичност. 

декември 7, 2023 22:00 2 мин. четене

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.