НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin: Крипто кит прехвърли близо $400 милиона в DOGE

май 24, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin: Крипто кит прехвърли близо $400 милиона в DOGE

В понеделник крипто кит прехвърли значителна сума Dogecoin (DOGE) в друг голям портфейл на обща стойност над $396.8 милиона.

В бърза поредица от транзакции, осъществени в рамките на по-малко от 10 минути в понеделник следобед, неидентифицираният притежател прехвърли общо 5.44 милиарда DOGE токена. Тези подробности бяха съобщени от BitInfoCharts, уебсайт за данни за криптовалути.

В резултат на тези транзакции получаващият портфейл бързо се издигна от петия по големина адрес на Dogecoin в световен мащаб в началото на седмицата до втория по големина към момента на писане на статията. Понастоящем портфейлът притежава приблизително 8.84 милиарда токена, които се оценяват на над $643 милиона.

Обратно, изпращащият портфейл спадна в класацията от един от 10-те най-големи адреса до 19-ия по големина портфейл след седемте транзакции. Оттогава обаче той се изкачи обратно до петото място, след като във вторник сутринта получи допълнителни 5.46 милиарда DOGE в две отделни транзакции.

Понастоящем изпращащият притежател държи около 6.27 милиарда токена, оценени на над $456 милиона според BitInfoCharts.

Портфейлът с най-големи наличности от DOGE в света принадлежи на Robinhood, който в момента притежава около 22.6 милиарда DOGE, равняващи се на над $1.6 милиарда. Това представлява приблизително 16.23% от общото предлагане на Dogecoin и поставя Robinhood като най-богатия притежател на DOGE.

Към момента на изготвяне на статията DOGE се търгува на цена от близо 0.0704, като през последните 24 часа отбеляза спад от 3.3%. Активът се нарежда на девето място сред криптовалутите въз основа на пазарната капитализация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.