Home

Добра възможност ли е настоящата корекция за крипто инвеститорите?

06.07.2024 10:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добра възможност ли е настоящата корекция за крипто инвеститорите?

Неотдавнашната корекция на Биткойн пазара предизвика опасения сред инвеститорите, но опитни анализатори подчертават, че е важно тези спадове да се разглеждат в по-широк исторически план.

Историческите данни показват, че бичите пазари на Биткойн в миналото са се характеризирали с периодични корекции, които се считат за съществени за дългосрочния му растеж.

Тези корекции често служат като възможност за умелите инвеститори да навлязат на пазара на по-ниски цени, използвайки възходящата траектория на криптовалутата с течение на времето.

Адам Бек, главен изпълнителен директор на Blockstream, подчерта устойчивостта на Биткойн на фона на пазарните колебания, като посочи, че подобни корекции са част от естествения цикъл на ценообразуване и пазарна зрялост.

Той отбеляза, че през цялата история на водещата криптовалута големите понижения обикновено са били последвани от възстановявания, което подчерта способността на водещата криптовалута да се възстановява и да продължава възходящата си тенденция.

Разбирането на тази пазарна динамика позволява на инвеститорите да се справят с краткосрочната волатилност с дългосрочна перспектива, като разпознават корекциите като възможности, а не като неуспехи.

Като цяло, въпреки че настоящият период на корекция от 45 дни леко надвишава историческите средни стойности, основният бичи тренд остава непокътнат. Този анализ подчерта значението на търпението и стратегическите инвестиционни подходи за ориентиране в цикличните пазарни движения на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.