НАЧАЛО Биткойн

Добра идея ли е да купувате Биткойн през септември?

септември 15, 2023 17:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добра идея ли е да купувате Биткойн през септември?

В средата на септември потенциалните инвеститори се сблъскват с един ключов въпрос: Сега ли е подходящият момент да се обмисли инвестиция в Биткойн (BTC)?

В сферата на криптовалутите нищо не е сигурно. Въпреки това няколко показателя сочат, че Биткойн може би се подготвя за значително приключване на месеца.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $26,647, което означава покачване с 1.5% в рамките на деня и с 2% през седмицата.

Като се има предвид неотдавнашният връх на Биткойн от $69,000, настоящата оценка може да се счита за относително подценена. Това несъответствие поражда перспективата за потенциално възраждане в бъдеще.

От 2022 г. насам пазарът на криптовалути е изправен пред изпитания, характеризиращи се с продължителен мечи тренд. Въпреки това има признаци, че тази мрачна фаза може би е близо до своя край. Като се има предвид ролята на Биткойн като първенец в сферата на криптовалутите, всяка индикация за неговото възстановяване може да се тълкува като положително предзнаменование за по-широкия крипто пазар.

Едно забележително развитие в крипто сферата, което може да помогне за положителното развитие на траекторията на Биткойн, е одобрението на спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) от Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

Регулаторната зелена светлина изглажда пътя за по-достъпни и сигурни инвестиции в Биткойн. С увеличаването на достъпността Биткойн вероятно ще привлече по-широк спектър от инвеститори, което потенциално ще подхрани рязкото нарастване на търсенето на криптовалутата.

Според алгоритмите за машинно обучение на PricePredictions има изгледи Биткойн да достигне $27,288 до края на септември, което представлява потенциална възможност за печалба за ранните инвеститори.

През изминалата година Биткойн показа забележителна устойчивост и потенциал за растеж. Въпреки че се ориентира в приливите и отливите на волатилния крипто пазар, BTC успя да си осигури 32% ръст на стойността си. Това представяне означава, че дори в условията на несигурност и колебания, водещият дигитален актив последователно привлича инвеститорите и запазва позицията си на водеща криптовалута.

Трайната доминация на Биткойн в областта на криптовалутите става очевидна, когато се съпостави със съвременните му валути. През последната година BTC е надминал впечатляващите 87% от 100-те най-големи криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн или фиат: Кое е по-добре за Индия на фона на спадащата рупия

Индийската рупия (INR) преживя труден месец, като отбеляза забележимо поевтиняване на валутния пазар въпреки последните тенденции на дезинфлация на цените в страната.

септември 24, 2023 15:00 2 мин. четене

Уолстрийт в готовност да налеят свеж капитал в крипто пространството

Основателят на SkyBridge Capital Антъни Скарамучи очерта потенциален катализатор, който може да окаже положително въздействие върху Биткойн (BTC) и други криптовалути.

септември 24, 2023 13:00 2 мин. четене

Държава от Централна Америка използва Биткойн за президентските избори

В резултат на базовата технология на Биткойн по време на общите избори в Гватемала през 2023 г. се появи забележителен случай. 

септември 24, 2023 12:00 2 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.