НАЧАЛО Биткойн

Кой е виновен за наскоро начислената такса от над $500,000 за Биткойн транзакция?

септември 14, 2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой е виновен за наскоро начислената такса от над $500,000 за Биткойн транзакция?

Доставчикът на крипто инфраструктура Paxos пое отговорност за непреднамерено надплащане на $510,000 за такса за Биткойн (BTC) транзакция на 10 септември 2023 г.

Тази нередност е възникнала в резултат на грешка, засягаща конкретен трансфер, която междувременно е била отстранена, според говорител на Paxos.

Според информацията са засегнати само корпоративните операции на Paxos, а клиентите и крайните потребители на Paxos остават незасегнати, като всички средства са защитени.

Макар че транзакциите с по-високи такси обикновено се приоритизират от миньорите за обработка, стандартните такси в един среден ден варират от $1 до $3. Paxos разкри, че в момента се водят дискусии с щастливия миньор, получил превода, за възстановяване на излишните средства. Забележително е, че таксите възлизат на 19.89 BTC, което далеч надхвърля стойността на действителния трансфер от 0,074 BTC.

Съгласно първоначалният анализ на “mononautical” в X (Twitter), именно PayPal може да са били свързани с транзакцията. Лицето посочи, че адресът, свързан с транзакцията, много наподобява поведението на неактивен портфейл, идентифициран преди това като PayPal в OXT.

Това предположение беше на прав път: PayPal поверява на Paxos управлението на своите услуги за попечителство на криптовалути, при които тя защитава криптовалути на стойност стотици милиони долари от името на своите клиенти.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

MicroStrategy продава собствените си акции за да купи Биткойн за близо $150 милиона

Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy, наскоро обяви придобиването на 5,445 Биткойн (BTC) токена на средна цена от $27,053.

септември 26, 2023 6:00 2 мин. четене

Събужда ли се Биткойн и ще започне ли бичи пазар?

През последните няколко дни Биткойн остана в тесен търговски диапазон, въпреки че S&P 500 отбеляза четиридневен спад.

септември 25, 2023 14:00 2 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Ето кой е най-големият притежател на Биткойн в света

Coinbase, виден играч във финансовата индустрия, се откроява като една от водещите структури, участващи в операции с криптовалути.

септември 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.