НАЧАЛО Алткойни

Добри криптовалути за начинаещи инвеститори през 2022 г.

ноември 16, 2022 18:35 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добри криптовалути за начинаещи инвеститори през 2022 г.

Търсите най-добрите криптовалути за начинаещи инвеститори през 2022? Разгледайте нашия списък с крипто с потенциал за растеж!

Най-добрата криптовалута за начинаещи за закупуване през 2022

Пазарът на криптовалути е препълнен с нови проекти, което превръща намирането на добри проекти все по-трудно. Въпреки това, потенциалът за натрупване на печалби е висок и все повече търговци се стремят да инвестират в дигиталните активи на бъдещето. В случай че тепърва навлизате в крипто света, този списък може да ви помогне да откриете подходяща криптовалута.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Бърз преглед на най-добрите криптовалути за начинаещи през 2022

 1. Dash 2 Trade – Криптопроект с инструменти за търговия и сигнали
 2. IMPT – Еко криптовалута за намаляване на вредните емисии
 3. Calvaria.io – Криптовалута с P2E игра
 4. Tamadoge – Метавселенска меме криптовалута
 5.   Battle Infinity – Крипто игра с Метавселена, NFT и P2E елементи
 6. Lucky Block – Крипто лотария с томболи и награди
 7. DeFi Coin – Криптовалута за поддръжници на децентрализираното финансиране
 8. Shiba Inu – Меме криптовалута с потенциал за растеж
 9. Solana – Крипто проект с изискана блокчейн технология
 10. Cardano – Подценявано крипто с полезни употреби

d2t

Подробна информация за най-добрите криптовалути за начинаещи

1.     Dash 2 Trade – Крипто проект с инструменти за търговия и сигнали

d2t2

 

Dash 2 Trade е перфектната криптовалута за начинаещи, понеже предлага полезни и лесни за използване функции, благодарение на тяхното табло за търговия. Целта на проекта е да предостави на потребителите методи за инвестиране, с които да извършват по-качествени търговски сделки. Таблото на D2T ще включва търговски инструменти, заедно с пазарни анализи и чести сигнали.

d2t

2.     IMPT – Еко криптовалута за намаляване на вредните емисии 

Проектът с добра кауза и потенциал за висока възвръщаемост – IMPT, оперира в сектора за редуциране на въглеродните емисии. Потребителите могат да трупат въглеродни кредити като пазаруват от над 10,000 партньори на IMPT, или директно да инвестират в магазина на проекта.

impt

 

impt2

3.     Calvaria.io – Криптовалута с P2E игра

Играта с карти на Calvaria.io има за цел да забърза разпространението на криптовалутите по забавен за потребителите начин. Тематиката, уникалните графики и иновативния игрови стил, в комбинация с крипто технологията, правят този проект перфектен избор за феновете на гейминга. Освен това, потребителите ще имат достъп до множество образователни материали и възможности за инвестиция.

calvaria

 

calvaria

4.     Tamadoge – Метавселенска меме криптовалута 

Метавселената на Tamadoge ви дава възможност да навлезете в индустрията по забавен и интерактивен начин. Тяхната екосистема създава общност от крипто ентусиасти, които отглеждат и подобряват своите Doge аватари. NFT аватарите Tamadoge се бият помежду си във виртуална арена и са ключ към печеленето на множество награди.

tama

 

tamado

5.     Battle Infinity – Крипто игра с Metaverse, NFT и P2E елементи

Дигиталната арена за спортни забавления на Battle Infinity предлага начин на начинаещите търговци да се възползват от всички функционалности на крипто средата. Всички това се случва по забавен игрови начин, но инвестиционният елемент също е налице, понеже предварителната продажба на IBAT се нарежда сред най-успешните за тази година.

ibat

 

battle infinity

6.     Lucky Block – Крипто лотария с томболи и награди

Всички феновете на лотарийните игри имат шанс да се включат в проекта на Lucky Block, тъй като географските лимити са напълно елиминирани. Търговията се извършва по децентрализиран начин, а LBLOCK V2 е сред най-добрите крипто лотарии. Тази криптовалута е на достъпна цена и е подходяща за начинаещи трейдъри.

lblock

 

lblock2

 

7.     DeFi Coin – Криптовалута за поддръжници на децентрализираното финансиране

Предложенията на традиционните финансови институции вече бледнеят пред тези на децентрализираното финансиране. DeFi Coin е криптовалутата за начинаещи, която елиминира бариерата за навлизане в сектора, като прави инвестирането в DeFi по-лесно от всякога. Децентрализирана борса за търговия, иновативни предложения и криптовалута с потенциал, са малка част от предимствата на проекта.

8.     Shiba Inu – Meме криптовалута със значителен потенциал

Меме криптовалутата базирана на Metaverse децентрализиран пазар, подходяща за начинаещи, която се радва на една от най-големите общности от почитатели. Тази среда е подходяща за ентусиасти, които тепърва започват да търгуват. Потенциалът на Shiba Inu също изглежда добър, поради силната подкрепа и характеристиката на проекта.

9.     Solana – Крипто проект с изискана блокчейн технология

Solana е проект за разработване на блокчейн технология, която в някои аспекти дори превъзхожда мрежата на Етериум според нейните поддръжници. Достъпната цена на токена и множеството функционалности, като ниски такси и бързи транзакции, превръщат SOL в подходящ избор за начинаещи. 

10. Cardano – Подценявано крипто с полезни методи за употреба

Платформата за интелигентни договори на Cardano е сред най-добрите блокчейн технологии на пазара. Фактът, че ADA използва Proof-of-Stake алгоритъм, гарантира ниски такси за газ. Тази криптовалута за начинаещи в момента се търгува на ниска цена и има потенциал да отбележи високи проценти на възвръщаемост.

doge2

По какви критерии да изберете най-доброто крипто за начинаещи?

Критериите, по които се избират проектите, са строго индивидуални, в зависимост от личните инвестиционни стратегии. Най-важните характеристики, които трябва да вземете предвид, ако сте начинаещи в криптовалутите са следните:

 • Реална функционалност и план за развитие на проектите
 • Потенциал за възвръщаемост на инвестицията и трупане на пасивен доход
 • Възможност за закупуване от най-добрите крипто борси

Как да купя перспективни криптовалути за начинаещи?

 Можете да закупите криптовалути от предпродажбата на проектите, какъвто е случая с Dash 2 Trade и IMPT. Процесът е бърз и лесен, като единствено се изисква да създадете крипто портфейл, да закупите ETH или USDT и да свържете портфейла към предварителната продажба. Можете също да закупите крипто от реномиран брокер, като ние препоръчваме eToro.

doge2


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене