НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Добавянето на XRP към Nasdaq цели да дестабилизира Coinbase

НОЕ. 9, 2018 15:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Добавянето на XRP към Nasdaq цели да дестабилизира Coinbase

Амбицията на Ripple е да направи по-добри трансграничните трансфери, като предостави децентрализирани финансови инструменти и е в силно партньорство. Това партньорство ще ги укрепи, за да надминат други силни конкуренти като Coinbase.


Късметът се усмихна най-накрая на финтех компанията, когато стартира преговори за партньорство с NASDAQ.


Тези преговори текат в продължение на около четири месеца, като Ripple настоява да има $XRP сред първите токени, които да бъдат добавени, когато Nasdaq пуска своята крипто платформа през 2019 г.

$XRP е един от първоначалните токени, които ще бъда изброени, когато Nasdaq стартира своята крипто инициатива в началото на 2019 г., което е огромна новина и прави coinbase нерелевантни.

Според диалога, който се провежда досега между източници от двете страни, това сътрудничество е фокусирано върху пазарната капитализация, която ще постави $XRP в паралелна позиция с Етериум.

Резултат с изображение за nasdaq ripple

Според доклад на abacusjournal.com, източник от Nasdaq разкри, че обменът не се интересува от целия този шум, който се получава на пазара на криптовалути, а от скалируемост. Те не могат да си позволят да държат $XRP настрана, който се нарежда сред първите пет секюрити токени по пазарна капитализация, като ще започнат своята крипто инициатива през 2019 г.

Той продължава с това, че криптовалутата на Ripple е привлякла толкова много внимание, колкото и Биткойн Кеш, и ако BCH се добави на всички борси, с $XRP трябва да се случи същото. Nasdaq са оценили изпълнителните директори на Ripple и са ги кредитирали като добре организирани и класифицирани, така че са готови да приемaт това, което им предложат.

Друг източник от Nasdaq също разкри, че Ripple и неговият $XRP вероятно ще бъдат втората по големина криптовалута в близко бъдеще. Така че причината за включването на $ XRP в първоначалната оферта е очевидна, тъй като основният фокус е върху пазарната капитализация.


Източникът обясни, че въз основа на управленския екип на Ripple и нивото им на работа в банковата индустрия, те отговарят на всички стандарти на Nasdaq за пазарна капитализация.


Ripple е в съответствие с надлежнaта проверка, като мениджърския им екип е на разположение за текущото споразумение, а скалируемостта на техния токен е допълнително предимство.

Ripple може да не се фокусира върху това да заеме първа позиция на крипто пазара. Тяхната цел да доминират финансовия сектор с децентрализираните си финансови инструменти е вероятно да бъде постижима с това ново добавяне в Nasdaq.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света