НАЧАЛО Други

Директорът на Binance е продал апартамент за 1,500 BTC

НОЕ. 14, 2021 11:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Директорът на Binance е продал апартамент за 1,500 BTC

Чангпен Джао „CZ“ е едно от най-известните имена на криптопазара и основателят на Binance е не само знаменитост в индустрията, но и крипто милиардер.

Bitcoin Magazine наскоро припомни, че Джао продаде апартамент през 2014 г. за 4,000 BTC, което днес са повече от $260 милиона.


Главният изпълнителен директор на Binance коригира оригиналната публикация, заявявайки, че това е просто малък апартамент, така че той получил „само“ 1,500 BTC. Той също така каза, че от тези 1,500 BTC е похарчил (не е продал) около 100 BTC с течение на времето.


Ако CZ все още притежава тези 1,500 те ще се равняват на близо $100 милиона, което е наистина впечатляваща сума, която трябва да накара купувача на апартамент да съжалява.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
: Значителна актуализация на Биткойн бе пусната


CZ е изключително бичи настроен по отношение на криптовалутите. Той добави, че близо 100% от нетното му богатство е заключено в крипто.


Не притежавам фиат - физическите неща, които притежавам, вероятно са незначителни по отношение на нетната ми стойност. Така че това е промяна на концепцията. Не използвам криптовалута, за да купувам фиат, не използвам криптовалута, за да купувам къщи. Просто искам да държа крипто.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Други новини

България проучва възможности за крипто плащания

Василев заяви, че продължават разговорите с играчите на крипто индустрията, както и с централната банка. Министърът, който отказа да даде повече подробности, затвори вратата за възможността страната д...
ЯНУ. 24, 2022 22:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света