Home

Директор на Ripple разкритикува подхода на SEC към регулациите на крипто

06.07.2024 12:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директор на Ripple разкритикува подхода на SEC към регулациите на крипто

На фона на продължаващия правен спор между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ Стюарт Олдероти, главен юридически директор на Ripple, изрази недоволство от регулаторната рамка на САЩ за дигитални активи по време на панелна дискусия на форума Point Zero в Цюрих, Швейцария.

Алдероти разкритикува непоследователното според него прилагане на разпоредбите, което контрастира неблагоприятно със световните стандарти.

Той подчерта значението на предвидимите резултати за ефективното крипто регулиране – мнение, подкрепено от други представители на индустрията, като например адвоката, който подкрепя XRP, Бил Морган.

Критиката отрази по-широки опасения в крипто индустрията относно регулаторната яснота и последователност, особено при председателя на SEC Гари Генслер.

Ripple продължава да оспорва обвиненията на SEC за продажба на нерегистрирани ценни книжа под формата на XRP токени, задълбочавайки правната си битка.

Забележките на Алдероти подчертават необходимостта от по-последователен глобален подход към крипто регулирането, за да се облекчи пазарната несигурност и да се насърчат иновациите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.