НАЧАЛО Алткойни

DEX агрегаторът 1inch се разширявана на Binance Smart Chain

февруари 27, 2021 21:54 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DEX агрегаторът 1inch се разширявана на Binance Smart Chain

Високите скорости и ниските такси примамват много проекти за преминаване към Binance Smart Chain, базираната на смарт договори блокчейн мрежа на крипто борсата.

1inch преминава към Binance Smart Chain

Децентрализираният борсов агрегатор 1inch заяви в четвъртък, че се разширява до Binance Smart Chain, според съобщение. Ходът идва сред много проекти, които се отварят и надграждат в мрежата.

Сергей Кунц, съосновател и главен изпълнителен директор на 1INCH, заяви във връзка с това:

Виждаме значителна възможност за 1INCH протокола за ликвидност да се превърне в най-големия протокол за ликвидност на Binance Smart Chain, тъй като това вече е най-ефективният AMM протокол на пазара.

Binance Smart Chain (BSC) е въведена от крипто борсата Binance през септември 2020 г. За разлика от “Binance Chain“, BSC позволява на разработчиците да стартират интелигентни договори – които са в основата на децентрализираните финансови (DeFi) инструменти. Транзакциите в мрежата струват няколко цента, докато могат да поддържат над 300 транзакции в секунда.

Фондация 1inch заяви, че е разположила токена 1INCH на Binance Smart Chain, правейки 1inch Aggregation Protocol и 1inch Liquidity Protocol достъпни за потребителите на BSC. “Ние от 1inch винаги следим за най-горещите DeFi проекти, добавянето на базирани на BSC DEX към нашия агрегиращ протокол беше естествена стъпка“, казаха от DEX.

С внедряването родният 1INCH токен на BSC ще се използва като междуверижен “мост” между мрежите Binance и Етериум. Това означава, че всеки потребител, изпращащ 1INCH токени до BSC, ще бъде заключен в Binance Bridge и съответната стойност на Binance ще бъде отключена.

Това би позволило на потребителите безпроблемно да получат достъп до популярни BSC проекти и DEX, като PancakeSwap, BurgerSwap, Venus, StableSwap и други.

Заключени токени и LP

За начало бяха издадени над 10 милиона 1INCH токени на BSC и ще бъдат използвани като ликвидност в Binance Bridge за транзакции между Етериум и Binance Smart Chain, а общото предлагане на 1INCH няма да се увеличи.

Днес стартира програма за добив на ликвидност (yield-farming) за потребители на BSC, включваща пула BNB-1INCH. За период от четири седмици 0,01% от общото предлагане на 1INCH ще бъде разпределено като награда за доставчици на ликвидност.

С течение на времето към програмата ще бъдат добавени още пулове за увеличаване на общата ликвидност на платформата, която от своя страна ще предложи по-високи награди на 1INCH участници – ако те подкрепят управленски награди чрез гласуване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

Фондация TON предложи изгарянето на 50% от възнаграждението на валидаторите

Фондацията TON предложи да се въведе механизъм за изгаряне, който да унищожава 50% от всички такси за транзакции в мрежата TON.

юни 2, 2023 16:46 2 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.