НАЧАЛО Други

deVere Group с нов крипто фонд

НОЕ. 3, 2018 12:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 deVere Group с нов крипто фонд

Финансовата консултантска фирма deVere Group, базирана в Обединеното кралство, която има над 10 милиарда долара в активи, които съветва и менажира, стартира активно управляван фонд за криптовалута.

Обявенo в прессъобщение в четвъртък, новото инвестиционно предложение, наречено deVere Digital Asset Funds, започва в партньорство с мениджъра на хедж фондовете Dalma Capital Management в Дубай.


Фондът ще предостави на инвеститорите диверсифицирана експозиция към цифровите валути, но има за цел да намали нестабилността "за която пазарът е известен", казва deVere.


Фондът ще инвестира в портфолио от различни цифрови активи, като използва алгоритмична търговия на различни платформи - включително крипто обмени и извънборсови пазари, както и да се възползва от арбитража.

Арбитражът включва закупуване на актив на една борса и продажба на друг, където цената е по-висока, за да се възползва от разликата в цените.

Основателят и главният изпълнителен директор на DeVere Group, Найджъл Грийн, заяви в изявлението, че той вярва, че криптовалутите сега са "несъмнено част от основното финансиране" и че има нарастващо търсене от страна на клиентите.

Арбитражът, добави той, позволява да се генерират печалби "с малък или никакъв пазарен риск".

Захарий Цефарати, изпълнителен директор на Dalma Capital, заяви, че крипто пазарите предлагат многобройни възможности за арбитраж, които не се наблюдават на конвенционалните пазари в продължение на десетилетия, добавяйки:

Възможностите за арбитраж изобилстват - цените на първите 25 крипто активи варират в повече от 400 места. Способността да се търгува дълго и късо позволява възможности за печалба, независимо от посоката на пазара.

В предишното си навлизане в крипто пространството, deVere стартира криптo система през февруари, наречена crypto.com deVere Crypto, която позволява на потребителите да съхраняват, прехвърлят и обменят Биткойн , Етериум и Лайткойн.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света