НАЧАЛО Uncategorized

Deutsche Bank ще предлага услуги, свързани с криптовалути

септември 14, 2023 20:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Deutsche Bank ще предлага услуги, свързани с криптовалути

Водещата финансова институция в Германия, Deutsche Bank, официално сключи стратегическо партньорство с Taurus за предлагане на услуги, включващи попечителство на криптовалути и токенизация.

Това сътрудничество произтича от участието на банката в успешния кръг на финансиране от серия Б на Taurus, който набра $65 милиона.

По-рано тази година Deutsche Bank предприе важна стъпка, като кандидатства за лиценз за дигитални активи пред германските регулаторни органи. Това международно начинание бележи още един важен етап в навлизането на банката в сектора на дигиталните активи.

Вследствие на това тя е готова безпроблемно да интегрира авангардната технология на Taurus за умело управление на криптовалути от името на своята клиентела.

Независимо от пазарните колебания и последиците от инцидента с FTX, през тази година секторът на дигиталните активи отбеляза значителен растеж. Този рязък ръст на интереса задвижи дискусиите относно регулаторните рамки и подтикна множество утвърдени финансови институции да проучат възможностите в сферата на класа активи.

Deutsche Bank, като най-голямата банка в Германия, е в челните редици на това движение, като затвърди ангажимента си, обединявайки сили с Taurus.

Това сътрудничество не само съответства на стремежа на банката да получи лиценз за дигитални активи в Германия, но и разнообразява нейните предложения, за да обхване сигурното съхранение на криптовалути в рамките на обширното си портфолио за управление на активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Uncategorized Новини

Coinbase придоби важен лиценз от централната банка на Сингапур

Coinbase, известният обмен на криптовалути, базиран в САЩ, наскоро получи лиценз за плащания от централната банка на Сингапур.

октомври 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Кога може да се усети ефекта от разширяването на БРИКС

БРИКС, първоначално консорциум на бързоразвиващи се икономики, не само издържа във времето, но и претърпя пълна трансформация след първата си среща на върха през 2009 г.

октомври 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Повод за притеснение ли е шокиращата консумация на енергия от изкуствения интелект?

В продължение на години основните медии демонизират Биткойн заради консумацията на енергия. Възходът на изкуствения интелект (AI) обаче и гладните за енергия процесори, които го задвижват, може да изместят най-популярната дигитална валута в света.

октомври 2, 2023 19:00 2 мин. четене

Богата на петрол нация разкри своя собствена стабилна монета

За разлика от преобладаващия фокус върху стабилни монети в щатски долари в рамките на пазара на стабилни монети, бившият изпълнителен директор на SoftBank Акшай Нахета предприе уникален подход, представяйки стабилна монета, подкрепена от дирхама на Обединените арабски емирства.

октомври 2, 2023 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.