НАЧАЛО Uncategorized

Deutsche Bank ще предлага услуги, свързани с криптовалути

14.09.2023 20:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Deutsche Bank ще предлага услуги, свързани с криптовалути

Водещата финансова институция в Германия, Deutsche Bank, официално сключи стратегическо партньорство с Taurus за предлагане на услуги, включващи попечителство на криптовалути и токенизация.

Това сътрудничество произтича от участието на банката в успешния кръг на финансиране от серия Б на Taurus, който набра $65 милиона.

По-рано тази година Deutsche Bank предприе важна стъпка, като кандидатства за лиценз за дигитални активи пред германските регулаторни органи. Това международно начинание бележи още един важен етап в навлизането на банката в сектора на дигиталните активи.

Вследствие на това тя е готова безпроблемно да интегрира авангардната технология на Taurus за умело управление на криптовалути от името на своята клиентела.

Независимо от пазарните колебания и последиците от инцидента с FTX, през тази година секторът на дигиталните активи отбеляза значителен растеж. Този рязък ръст на интереса задвижи дискусиите относно регулаторните рамки и подтикна множество утвърдени финансови институции да проучат възможностите в сферата на класа активи.

Deutsche Bank, като най-голямата банка в Германия, е в челните редици на това движение, като затвърди ангажимента си, обединявайки сили с Taurus.

Това сътрудничество не само съответства на стремежа на банката да получи лиценз за дигитални активи в Германия, но и разнообразява нейните предложения, за да обхване сигурното съхранение на криптовалути в рамките на обширното си портфолио за управление на активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Uncategorized Новини

Тази акция може да засенчи печалбите от Nvidia през следващите 6 години

Бет Киндиг, главен технологичен анализатор в I/O Fund, твърди, че сред основните играчи в областта на изкуствения интелект (AI) може да има пренебрегната възможност.

15.06.2024 6:00 2 мин. четене

Обвиненията срещу директорите на Binance за укриване на данъци в Нигерия официално бяха свалени

Федералната служба за вътрешните приходи на Нигерия (FIRS) свали обвиненията срешу ръководителите на Binance Тигран Гамбарян и Надим Анджарвала според информация на Reuters.

14.06.2024 23:31 1 мин. четене

Paradigm набра $850 милиона за финансиране на нови крипто проекти

В стремежа си да инвестира в проекти на ранен етап Paradigm, компанията за рисков капитал, финализира третия си фонд, набирайки $850 милиона.

14.06.2024 23:00 1 мин. четене

Топ 3 AI акции, чиято цена може да се изстреля значително

Няколко по-малки, нишови фирми променят традиционните модели в различни индустрии и си заслужава да бъдат разгледани.

14.06.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.