НАЧАЛО Алткойни

Дериватният пазар Huobi вече предлага и EOS

декември 28, 2018 14:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дериватният пазар Huobi вече предлага и EOS

Пазарът на деривативни продукти на Huobi вече подкрепя алткойна EOS, според официално прессъобщение, споделено пред Cointelegraph на 28-ми декември.

Понастоящем Huobi е третият в класацията крипто обмен по коригиран обем, според CoinMarketCap, с около 505 милиона долара за 24 часа.

Според съобщението търговците ще могат да заемат дълга и къса позиция на EOS. Решението за създаване на договор за деривати е част от усилията на борсата за удовлетворяване на потребителското търсене.

Според прессъобщението, договорът ще поддържа поръчки с лимити до 20x ливъридж. Таксите за търговия с деривати на EOS на Huobi Derivative Market ще бъдат 0.02% за „makers“ и 0.03% за „takers“, които са отворени и затворени позиции.

По време на писане на статията, EOS се търгува на около $ 2.35, което е малко повече от 7% за деня.

Huobi обяви пускането на пазара на деривати на конференцията Cryptofrontiers в Ню Йорк през ноември. Договорът за търговия позволява на потребителите да купуват и продават цифрови валути на предварително определени цени в определени часове в бъдеще, давайки на инвеститорите възможност да спечелят от тенденциите на възходяща и низходяща пазарна тенденция.

OKEx, основен обмен на криптовалути в Малта, наскоро пусна нов дериват. Този нов продукт – наречен Perpetual Swap – е виртуален финансов инструмент, който позволява на потребителите да спекулират върху бъдещата стойност на BTC / USD. Съобщава се, че този суап (swap) нямат изтичане, което означава, че позициите могат да бъдат задържани за неопределено време.

Nasdaq, втората по големина борса в света, планира да пусне свой собствен Биткойн дериват, Биткойн фючърси, през първата половина на 2019 година.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене