НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дериватният пазар Huobi вече предлага и EOS

ДЕК. 28, 2018 14:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дериватният пазар Huobi вече предлага и EOS

Пазарът на деривативни продукти на Huobi вече подкрепя алткойна EOS, според официално прессъобщение, споделено пред Cointelegraph на 28-ми декември.


Понастоящем Huobi е третият в класацията крипто обмен по коригиран обем, според CoinMarketCap, с около 505 милиона долара за 24 часа.


Според съобщението търговците ще могат да заемат дълга и къса позиция на EOS. Решението за създаване на договор за деривати е част от усилията на борсата за удовлетворяване на потребителското търсене.

Според прессъобщението, договорът ще поддържа поръчки с лимити до 20x ливъридж. Таксите за търговия с деривати на EOS на Huobi Derivative Market ще бъдат 0.02% за "makers" и 0.03% за "takers", които са отворени и затворени позиции.

По време на писане на статията, EOS се търгува на около $ 2.35, което е малко повече от 7% за деня.

Huobi обяви пускането на пазара на деривати на конференцията Cryptofrontiers в Ню Йорк през ноември. Договорът за търговия позволява на потребителите да купуват и продават цифрови валути на предварително определени цени в определени часове в бъдеще, давайки на инвеститорите възможност да спечелят от тенденциите на възходяща и низходяща пазарна тенденция.

OKEx, основен обмен на криптовалути в Малта, наскоро пусна нов дериват. Този нов продукт - наречен Perpetual Swap - е виртуален финансов инструмент, който позволява на потребителите да спекулират върху бъдещата стойност на BTC / USD. Съобщава се, че този суап (swap) нямат изтичане, което означава, че позициите могат да бъдат задържани за неопределено време.

Nasdaq, втората по големина борса в света, планира да пусне свой собствен Биткойн дериват, Биткойн фючърси, през първата половина на 2019 година.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Анализатор предвижда 120% скок за Polkadot (DOT)

Polkadot е оперативно съвместима блокчейн платформа. Неговият роден актив, DOT, се търгува на $35. към момента на публикуване и е нараснал с 30% за седмицата, според данни от CoinMarketCap.Коуен казва...
СЕП. 16, 2021 22:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света