НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Дериватният пазар Huobi вече предлага и EOS

ДЕК. 28, 2018 14:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дериватният пазар Huobi вече предлага и EOS

Пазарът на деривативни продукти на Huobi вече подкрепя алткойна EOS, според официално прессъобщение, споделено пред Cointelegraph на 28-ми декември.


Понастоящем Huobi е третият в класацията крипто обмен по коригиран обем, според CoinMarketCap, с около 505 милиона долара за 24 часа.


Според съобщението търговците ще могат да заемат дълга и къса позиция на EOS. Решението за създаване на договор за деривати е част от усилията на борсата за удовлетворяване на потребителското търсене.

Според прессъобщението, договорът ще поддържа поръчки с лимити до 20x ливъридж. Таксите за търговия с деривати на EOS на Huobi Derivative Market ще бъдат 0.02% за "makers" и 0.03% за "takers", които са отворени и затворени позиции.

По време на писане на статията, EOS се търгува на около $ 2.35, което е малко повече от 7% за деня.

Huobi обяви пускането на пазара на деривати на конференцията Cryptofrontiers в Ню Йорк през ноември. Договорът за търговия позволява на потребителите да купуват и продават цифрови валути на предварително определени цени в определени часове в бъдеще, давайки на инвеститорите възможност да спечелят от тенденциите на възходяща и низходяща пазарна тенденция.

OKEx, основен обмен на криптовалути в Малта, наскоро пусна нов дериват. Този нов продукт - наречен Perpetual Swap - е виртуален финансов инструмент, който позволява на потребителите да спекулират върху бъдещата стойност на BTC / USD. Съобщава се, че този суап (swap) нямат изтичане, което означава, че позициите могат да бъдат задържани за неопределено време.

Nasdaq, втората по големина борса в света, планира да пусне свой собствен Биткойн дериват, Биткойн фючърси, през първата половина на 2019 година.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света