НАЧАЛО Биткойн

Децентрализираната борса Uniswap разкри крипто резервите си

26.05.2024 14:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Децентрализираната борса Uniswap разкри крипто резервите си

Фондация Uniswap обяви, че гласуването във веригата относно предложението за създаване на нов механизъм за таксуване ще се проведе до 31 май.

Тази новина значително повиши стойността на родния токен на Uniswap, UNI, който нарасна с над 18% след съобщенията, отчитайки малко над 45% за седмицата.

Предложението очертава критична стъпка към въвеждането на автономно събиране и разпределение на таксите в рамките на пуловете на Uniswap V3. Ако бъде одобрено, собствеността на главната мрежа UniswapV3Factory ще бъде прехвърлена на новоразположена инстанция V3FactoryOwner. Това гласуване обаче няма да доведе до незабавно активиране на таксите; това ще бъде разгледано в следващо предложение..

Финансово оповестяване на фондация Uniswap

Според CryptoFees, Uniswap е печелила средно по $3.4 милиона на ден през последната седмица. Протоколът обработва около 30% от общите сделки в сектора на децентрализираните финанси (DeFi). Освен това фондацията Uniswap разкри, че към края на първото тримесечие притежава $41.41 милиона във фиатни и стабилни монети, както и 730,000 UNI токена. През този период Фондацията е поела ангажимент за $4.34 милиона за нови безвъзмездни средства и е изплатила $2.79 милиона за предварително поети ангажименти.

Паричните средства на Фондацията във фиатни единици (USD) и стабилни монети се разпределят за отпускане на безвъзмездни средства и оперативни дейности, докато UNI токените са запазени за награди за служителите. Тази финансова прозрачност има за цел да изгради доверието на заинтересованите страни с наближаването на гласуването.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ще успеят ли Биткойн плащанията да намерят своето приложение?

Повече от десетилетие след като Сатоши Накамото създаде Биткойн, замислен като инструмент за електронни парични транзакции между равнопоставени потребители, преобладаващата му употреба в съвременната епоха до голяма степен не се различава от първоначалната – като средство за съхранение на стойност.

13.06.2024 9:30 2 мин. четене

Биткойн отсява “по-слабите миньори” преди да възобнови възходящата тенденция

Биткойн (BTC) в момента се намира във фаза на капитулация на миньорите, както отбеляза блокчейн анализатора Уили Ву.

13.06.2024 7:00 1 мин. четене

Биткойн отбеляза лека корекция след срещата на FOMC

Пазарите на криптовалути първоначално скочиха поради окуражаващите данни за CPI, но това беше краткотрайна печалба в резултат решението на FOMC за референтната лихва.

12.06.2024 23:43 1 мин. четене

Цената на Биткойн може да се срине до $62,500 – ето защо

Хулио Морено, ръководител на отдел „Проучвания“ в CryptoQuant, потвърди, че на пазара на Биткойн има някои видими признаци на капитулация на миньорите.

12.06.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.