НАЧАЛО Алткойни

Dash2Trade обяви, че токенът ще бъде листнат и на Changelly

декември 9, 2022 20:25 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dash2Trade обяви, че токенът ще бъде листнат и на Changelly

Новата платформа за криптоинформация Dash2Trade обяви, че нейният токен D2T ще бъде регистриран на Changelly Pro - една от водещите криптоборси.

Новата платформа за криптоинформация Dash2Trade обяви, че нейният токен D2T ще бъде регистриран на Changelly Pro – една от водещите криптоборси. D2T също така обяви началото на финална предварителна продажба. Днес предварителната продажба достигна границата от $9.1 милиона!

Тъй като в момента се намираме в периода след срива на FTX, инструменти като Dash2Trade са в полезрението на много трейдъри, така че изглежда, че търсенето за такива инструменти ще продължи да нараства. 

Вече се наблюдава рязко нарастване на търсенето, тъй като както трейдърите, така и инвеститорите търсят начини да проучват проекти.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Токените D2T се разпродават бързо – $500 хиляди са продадени за по-малко от 24 часа – анализаторите очакват 10х възвръщаемост

dash2trade

Досега Dash2Trade е постигнала споразумения за листване с три големи децентрализирани платформи за първично предлагане на борсата (IEO). Токенът D2T ще бъде достъпен в Changelly, както и в Lbank, и BitMart. Последните две бяха договорени наскоро.

Токените D2T стават все по-популярни – платформата продаде активи на стойност повече от половин милион за по-малко от ден. Експертите очакват до 10-кратна възвръщаемост веднага щом достигнат пазара. 

Dash2Trade се радва на все по-голям интерес от страна на инвеститорите поради аналитичните си функции и страха сред трейдърите, че ще пропуснат голяма възможност за възвръщаемост.

Можем да очакваме рязко покачване на цените, след като токена достигне пазара. Това се дължи на голямата подкрепа от страна на крипто медиите и на интереса на водещите борси.

d2t

Предварителни продажби в условията на мечи пазар

Въпреки че пазарът е „мечи“, все още има нужда от силни предварителни продажби и проекти с реално приложение. Dash2Trade е един от тях, затова анализаторите очакват той да донесе до 10-кратна възвръщаемост за ранните инвеститори. 

d2t

С тези проценти предварителната продажба ще достигне $10 млн. до края на следващия ден. Референтната стойност от $13,420,000 вече е в обсег. 

Токенът D2T се използва от системата за търговско разузнаване. Той се търгува на цена от $0.0533. Това е известно увеличение на първоначалната цена от $0.0476 от първия етап на предварителната продажба.

d2t

Остават само 30% от токените за покупка, така че инвеститорите трябва да действат бързо

В предварителната продажба са останали само 30% от токените. D2T планира да пусне в обращение запас с общо 1 милиард токена, а 26.25% от тях бяха налични по време на предварителната продажба. Предварителната продажба не предлагаше заключване или период на придобиване на права за тези токени. Нямаше и частна продажба. 

Предварителната продажба трябваше да се вземе предвид и да се придвижи напред, за да се възползва от развитието на производството и силното търсене на токена. Това доведе до предсрочно приключване на предварителната продажба за около 43.75 % (437,500,000) от общото количество токени в наличност. Сега те са заключени за срок от пет години. 

Dash2Trade е партньор на Learn 2 Trade, която има 70,000 души общност за обмен. Това дава на D2T голям резерв от почти сигурни клиенти.

Този пул се състои от трейдъри, които са работили в Learn 2 Trade. Така че те са вложили голяма част от своите знания в създаването на токена D2T. 

d2t2

D2T постигна всички цели за четвъртото тримесечие на ‘22 г. с помощта на известно начално финансиране, което получи по-рано тази година.

d2t

Къде и как да закупите токена D2T

Можете да закупите токени Dash2Trade от посочената платформа като използвате Етериум. Ако нямате ETH в портфейла си, можете да закупите необходимото ви количество директно от платформата, използвайки дебитна или кредитна карта. 

Потребителите на мобилни устройства могат да използват Trust Wallet като най-доброто възможно решение. Те могат да получат достъп до платформата за предварителна продажба с помощта на браузъра Trust Wallet.

d2t

Очаква се бъде пусната бета версия на таблото за предварителна продажба

Таблото за управление на предварителната продажба ще бъде пуснато в бета версия по-рано от очакваното. Това ще бъде първият елемент от по-голямото глобално табло за управление. Експертите очакват, че то ще достигне до търговците и инвеститорите преди планираните листвания на D2T. 

d2t

Бета-версията прилага нов подход като използва автоматизирана система и човешки намеси. 

Екипът на D2T ще оценява проектите ръчно, за да открие ключови показатели там, където това не може да бъде направено със софтуер. 

Тази софтуерна система за оценяване взема предвид съществени показатели като оценки на екипа за произхода на проекта, дали договорите са били обект на одит и цялостната значимост на въпросния проект. 

d2t

D2T има за цел да създаде цялостна система за търговско разузнаване, която ще обединява функции като сигнали за социални настроения, бектестинг и социална търговия. Те също така планират да добавят някои уникални елементи към таблото за предварителна продажба.

d2t

Стойността на токена на D2T е подкрепена от абонаментни плащания

d2t3

D2T предоставя абонаментна услуга. Тя предлага характеристики, показатели и функции от институционален клас на цената на конкурентни системи като тази на терминала Bloomberg или бизнес акаунта на Glassnode. Абонаментът ще се заплаща в токени Dash2Trade, което има за цел да създаде постоянно и нарастващо търсене на токена. 

Ще има няколко нива на достъп до системата, включително безплатно, което ще дава на потребителите ограничена версия на аналитичните инструменти. 

SolidProof извърши пълна верификация на смарт договора на D2T, докато Coinsniper направи същото с екипа на проекта.

d2t

Наскоро проектът стана по-голям с още един член, като приветства видеопродуцента Тревър М., който преди това е работил за Coinmarketcap. Той ще поеме ролята на мениджър на общността.  

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене