НАЧАЛО Алткойни

Dash 2 Trade набра над $10 милиона, бета версията е след 14 дни – не изпускай шанса си!

декември 23, 2022 19:08 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dash 2 Trade набра над $10 милиона, бета версията е след 14 дни – не изпускай шанса си!

ICO-то на Dash 2 Trade успя да събере $10.5 милиона до момента, а таблото за крипто търговия пуска бета версия на 5-ти януари, не изпускайте шанса си.

Лондон, Англия, 23 декември 2022 г. – Едно от най-големите ICO-та за 2022 г. има само още 14 дни, в които инвеститорите ще могат да се включват, тъй като Dash 2 Trade набра $10.5 милиона и се подготвя да стартира бета версията на таблото за управление.

През предходните два месеца инвеститорите успяха да изкупят 80% от предвидените количества на D2T токена, а темпвоете на изкупуване главоломно нарастват.

Пионерският проект за крипто търговия и анализи събра $500,000 само през последните 24 часа. Няма време за губене, ако искате да се възползвате от потенциални печалби в размер на 1,000% през 2023 г.

Токенът за достъп до системата, D2T, е в предварителна продажба на цена от $0.0533, след като първоначално беше пуснат за $0.0476. Етапите на предварителната продажба бяха скъсени от девет на четири заради огромния интерес към платформата и ранното постигане на годишните цели.

d2t

Качествените проекти все още блазнят инвеститорите – Dash 2 Trade може да скочи с 10x при старта си

Въпреки че индустрията като цяло е в мечи пазар, пазарът за качествени криптовалути в предварителни продажби остава силен и проекти със солидни бизнес концепции и широко медийно отразяване, като Dash 2 Trade се предвижда да предложи потенциал за до 10x печалби на ранните инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Развитието на продукта на Dash 2 Trade стартира предсрочно, което го отличава от по-голямата част от новите криптовалути, които разполагат само с базова идея и сайт.

Първоначалната инвестиция от $200,000 от венчър капиталисти помогна на Dash 2 Trade да стартира своята авангардна платформа за търговски анализи и сигнали по-бързо от предвиденото.

Инвеститорите и конкурентите следят внимателно инструментите на платформата, която скоро ще започне да функционира.

Dash 2 Trade е в добра позиция да се възползва от повишеното търсене на инструменти за проучване и надлежна проверка след прословутия срив на FTX.

Нещо повече, таблото за идентифициране на обещаващи проекти в предварителна продажба променя играта, като запълва огромните дупки в тази пазарна ниша.

Предварителните продажби са недостатъчно проучени по различни причини. Заради това много средностатистически търговци не могат да постигнат по-висока възвръщаемост. Те просто нямат ресурсите или времето да го направят.

В миналото само крипто хедж фондове и други професионалисти с ресурсите и връзките да инвестират рано в “горещи” блокчейни можеха да очакват да постигнат печалби, като постоянно изпреварваха пазара, но това е на път да се промени.

d2t

Уникалното бета табло за предварителни продажби на Dash 2 Trade дебютира на 5 януари

Инвеститорите в Dash 2 Trade получиха предварителен преглед на платформата за търговия на нови криптовалути чрез видеоклип в YouTube.

Първата бета версия на това табло за управление върши отлична работа за предоставяне на ключови показатели и данни за предварителни продажби по изчерпателен и удобен за потребителя начин.

Токеномика на проекта, придобиване, набиране на суми, анализи на социалните настроения, одити на смарт договори, нови листинги, най-продавани предварителни продажби, най-голяма социална активност и куп други неща са вписани в тази изпипана бета версия на платформата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Информация, която не може да бъде намерена другаде и със сигурност не и на едно място, е включена в данните, които се предоставят в достъпен уеб интерфейс.

Таблото за предварителна продажба предоставя система за оценяване на проекти и за анализиране на важни показатели, които не могат да бъдат оценени от автоматизирани софтуерни системи. В този процес се използват както задвижвани от изкуствен интелект алгоритми, така и човешка намеса.

Това е професионална, изследователска и аналитична платформа за криптовалути, която ще донесе много ползи на инвеститорите на дребно.

d2t

Методологията на Dash 2 Trade за оценяване на проекти в предварителна продажба може да бъде приета като норма в индустрия

Трябва да се отбележи, че системата за точкуване при предварителна продажба отчита важни параметри, включително опита и експертизата на екипа, който стои зад проекта, независимо дали смарт договорите са били щателно проверени, или не, и токеномиката на проекта.

Потенциалните купувачи скоро ще могат да оценяват проектите спрямо рейтингите според системата за оценяване на Dash 2 Trade, която е готова да се превърне в индустриален стандарт. Системата разполага с рейтинг от 0-100, като 100 е най-доброто, а 0 най-лошото.

Като пазарен лидер в търговското разузнаване, платформата ще предлага авангардни инструменти, включително бек тестове, API за автоматична търговия, социална търговия, трейдинг състезания, подбрани сигнали и др.

Въпреки че има алтернативи като Bloomberg Terminal и корпоративен акаунт в Glassnode, Dash 2 Trade по нищо не отстъпва на тези платформи, които са доказани имена в индустрията.

D2T токенът ще се използва като метод на плащане за абонаменти, осигурявайки употреба на криптовалутата, което е важно за нейната цена в бъдеще.d2t

3 сделки за листване на CEX, предстоят още – плюс Uniswap, ако сте фенове на DEX

Changelly Pro, LBank и BitMart са трите основни централизирани борси, на които екипът на Dash 2 Trade е планирал да пусне своя токен след приключване на предварителната продажба.

Ако децентрализираните борси са предпочитан избор за вас, то D2T също ще стане част от Uniswap.

Learn 2 Trade, търговска общност от 70,000 членове, която бързо се разраства, е основният партньор на Dash 2 Trade, предоставяйки на новия крипто проект незабавен достъп до многообразие от потенциални потребители.

Опитът, който е натрупан от Learn 2 Trade, ще помогне на екипа да изгради по-добри решения зад Dash 2 Trade.

Dash 2 Trade, която получи стартов капитал по-рано тази година, постигна всяка от целите си за четвъртото тримесечие на 2022 г.

d2t

Къде и как да си закупите D2T токена?

За да участвате в предварителната продажба, трябва да имате ETH или USDT (Tether). Тези, които нямат финансиран портфейл с криптовалута, могат да закупят ETH на уебсайта на Dash 2 Trade с дебитна или кредитна карта.

За потребителите на мобилни телефони най-добрата опция за покупка е чрез вградения в браузъра Trust Wallet.

Екипът и кодът на смарт договора на Dash 2 Trade са преминали през пълен одит съответно от SolidProof и Coinsniper.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене