НАЧАЛО Алткойни

Dash 2 Trade набра $7.5 милиона с два предварителни листина на крипто борси

ноември 30, 2022 15:41 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dash 2 Trade набра $7.5 милиона с два предварителни листина на крипто борси

Dash 2 Trade събра над $7.5 милиона, приготвя се за предварително листване. Инвеститорите тръпнат в очакване. Нека разберем какво следва.

Платформата за информация и анализ, крипто сигнали и търговия Dash 2 Trade привлича вниманието на голям брой инвеститори, след като набра $7.5 милиона за малко повече от пет седмици.

dash 2 trade

С огромен интерес от страна на инвеститорите, основната пазарна характеристика на Dash 2 Trade – да намира криптовалути в предварителни продажби, преди тяхното официално пускане на крипто борсите, в добавка с лесен и “приветлив за новобранците” интерфейс, анализ във веригата и внедряването на изкусвен интелект, прави тази платформа страхотен избор за всички трейдъри, без значение от техния опит.

d2t

 

Предпродажбите се скъсяват, като се дава шанс на продуктовото развитие

Максимална капитализация на проекта е намалена до $13.4 милиона, като това ще се случи в края на фаза 4 на предпродажбите. Екипът разполага с 2 основателни причини да промени своите цели в движение.

dash2trade

Първата и най-важна причина е, че се намираме в доста напреднала фаза на процеса на разработка на платформата. Тя изпреварва графика, а събраните средства в предпродажбите могат да се пренасочат за маркетинг, което е важно за развитието на проекта.

Вторият аргумент е във връзка с променените пазарни условия след срива на криптоборсата FTX.

Крахът на много криптовалути създава доста възможности за активите в предпродажби, като Dash 2 Trade вероятно ще бъде облагодетелствана от тези условия.

Новата поставена цел ще означава, че над 50% от желаната капитализация вече е постигната, а ние се приближаваме до края на предпродажбите.

Трябва да споменем и друг важен факт за Dash 2 Trade – блокчейнът вече се е споразумял с крипто борсите BitMart и LBank за листване на своя токен D2T.

Вземайки  предвид тези новини, екипът на Dash 2 Trade стигна до извода, че не трябва да се губи  време за  пускането на платформата на пазара, тъй като сега е идеалният момент за потребителите.

За тази цел бета версията на платформата ще стартира през следващите няколко седмици и предпродажбите  ще завършат по-рано от планираното. Бета версията ще позволи на трейдърите да започнат да тестват различните функции на уебсайта.

d2t

 

Dash 2 Trade ще бъде листната на две борси след края на предпродажбите

Една от основните причини централизираните борсови листинги да се редят на опашка за D2T са стабилните основи на проекта.

Наличието на борси като LBank и BitMart толкова рано означава, че ще има повече от достатъчно ликвидност, за да има платформата солиден старт и да може да обслужи търсенето в случай, че интересът се повиши рязко в началото.

Амбициозната задача на екипа се подплатява с факта, че Dash 2 Trade жертва потенциални средства за развитие от пет етапа на предварителни продажби, за да задвижи своята платформата по-рано.

d2t1

В момента се намираме в етап 3 от първоначално планираните 9 етапа, като токенът D2T е на цена от $0.0513 в предварителна продажба, като той ще скочи до $0.0533 в етап 4, който се очертава да бъде последният преди листването на крипто борсите.

Равносметките са, че вместо 700 милиона токена за събиране на инвестиции от $40 милиона, Dash 2 Trade сега ще отдели 262,500,000 D2T токена за предварителната продажба, за да се насочи към общ брой инвестиции на стойност $13,420,000.

Платформата на Dash 2 Trade за крипто анализ и сигнали за търговия е почти готова за своя старт

Текущите пазарни условия в света на крипто са една от причините Dash 2 Trade да се стреми да използва потенциала си, за да помогне на крипто трейдъри и инвеститори във вземането на решения.

Dash 2 Trade ще се опита да моделира бъдещето, като предостави точните инструменти и анализи за по-безопасна крипто търговия.

Не са много проектите, които могат да се похвалят с продукт, готов за употреба, толкова рано в предпродажбите, но Dash 2 Trade разполага с готов терминал за крипто търговия.

Във време, когато търговците и инвеститорите желаят повече от всякога да намерят точните инструменти , които ще им помогнат безопасно да откриват различни възможности за доходност, опитният екип на Dash 2 Trade е в много изгодната позиция да бъде в състояние да се ориентира към ускорен процес за внедряване на своя софтуер за крипто анализи и търговия.

d2t3

Екипът на Dash 2 Trade вдигна сянката от една част на крипто пазара по отношение на надлежната проверка на нови монети за предпродажба, където проучването е трудно и доста времеемко за нормалните  инвеститори и трейдъри.

Страхотната  патентована Dash Score и ICO ранкинг система на Dash 2 Trade ще бъде единствена по рода си по отношение на проучвания в предлагане на криптовалути в етап на предварителни продажби.

Именно това е едно поле за изява на опитни търговци, като вече дори новобранците ще имат достъп до “първоизточника”.

d2t

 

Новата визия на уебсайта показва платформата на Dash 2 Trade отблизою

Изцяло новият интерфейс на уебсайта поставя фокуса върху показването на таблото за анализи за предварителна продажба с високо качествени снимки на платформата.

Новите “екстри”, които потенциалните инвеститори могат да използват, включват матрица за бързо сравняване на пълния пакет от функции на Dash 2 Trade, което представлява значителен интерес за трейдърите.

Роудмапът може да се открие на лесно достъпно място, за да могат да открият трейдърите какво е постигнато от екипа на проекта и какво предстои.

Странита  “Запознайте се с екипа” има връзки към LinkedIn за всички членове на Dash 2 Trade, така че всички са проверени, докато официалният партньор Learn 2 Trade вече го има на видно място със своята 4-звездна оценка в TrustPilot.

На последно място, но не по значение, адресът на смарт договора/контракта на токена е показан и води към страницата на Еtherscan Еxplorer: https://etherscan.io/address/0x4Dd942bAa75810a3C1E876e79d5cD35E09C97A76

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.