НАЧАЛО Прессъобщения

Дали криптовалутите ще се изстрелят значително нагоре тази година? Ето 3 криптовалути, които да следите

29.01.2024 12:04 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дали криптовалутите ще се изстрелят значително нагоре тази година? Ето 3 криптовалути, които да следите

Съществуват много оптимистични прогнози за посоката на крипто пазара през 2024 г. Засега анализаторите са единодушни, че Solana (SOL), Algotech (ALGT) и Avalanche (AVAX) може да се представят сравнително добре.

В тази статия ще разгледаме защо експертите очакват цената на криптовалутите SOL, AVAX и ALGT да се покачи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на криптовалутата SOL: Solana се стреми да повтори успеха на Етериум

Незасегната от всички последици от сагата FTX, след като Сам Банкман-Фрийд беше арестуван, а активите на борсата ликвидирани, Solana (SOL) направи един от най-добрите възходи сред всички криптовалути в последно време. Платформата за смарт договори дори се представи по-добре от Биткойн.

За този скок обаче допринесе един неочакван елемент. Меме монетите, изградени върху мрежата на Solana (SOL), помогнаха за увеличението на стойността, тъй като бързо се разпространиха и станаха по-ценни. В съчетание с оптимизма относно спот Биткойн ETF, всичко изглеждаше перфектно за Solana (SOL).

Ралито на Solana в крайна сметка приключи със силна корекция, която свали цената на SOL до $86.96. Въпреки това анализаторите са оптимистично настроени относно шансовете на Solana през 2024 г.

Те прогнозират, че се очаква засилено приемане на Solana (SOL) по време на предстоящия бичи ръст, който ще се разрасне след халвинга на Биткойн.

Въз основа на това тяхната прогноза за цената на Solana през 2024 г. ще достигне $513.50. Този прогнозиран значителен скок оправдава присъствието на Solana (SOL) в този списък.

Algotech (ALGT) може да влезе в светлините на прожектори през 2024 г.

Algotech (ALGT) е децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия, която променя търговията и инвестициите в крипто пространството. Платформата използва технологията, за да направи крипто търговията както за начинаещи, така и за професионалисти бърза, ефективна и в крайна сметка печеливша.

Децентрализацията осигурява прозрачна търговия, като прави всички трансакции видими за всеки потребител. Алгоритмичната търговия помага да се намали ефектът на човешките емоции върху процеса на трейдинг. Информацията се набавя от реномирани агрегатори на пазарни данни и книги за поръчки. След това тя се обработва и анализира с помощта на най-съвременни изкуствен интелект и машинно обучение.

След анализа Algotech (ALGT) предлага редица стратегии за алгоритмична търговия. Algotech (ALGT) също така гарантира, че сделките на потребителите са защитени. Това е гарантирано чрез автоматични стоп-загуби, диверсификация на портфейла и определяне на размера на позицията.

Освен това солидната техническа рамка осигурява мащабируемост, скорост и ниска латентност по време на пиковите периоди.

Всички тези характеристики помогнаха на Algotech (ALGT) да набере $1.1 милиона за два дни по време на частната си продажба. След като частната продажба приключи, инвеститорите вече могат да участват в закупуването на Algotech (ALGT) по време на публичната предварителна продажба. Предварителната продажба е в първия си етап, като токените се продават за $0.04.

Инвеститорите, които купят ALGT сега, може евентуално да спечелят 275% при стартирането на Algotech. Те може да спечелят и процент от 30% такса за изпълнение, която успешните търговци плащат на платформата.

Всичко това допринася за репутацията на Algotech (ALGT) като една потенциално добра нова криптовалута, която да следите през 2024 г.

Прогноза за цената на AVAX: Avalanche се позиционира за успех през 2024 г.

Avalanche (AVAX) е друга криптовалута, която анализаторите сочат като подходяща да се възползва от бичия ръст през 2024 г. Въпреки че криптовалутата наскоро преживя голям спад, цената на AVAX все още е с 69% по-висока, отколкото преди година.

Въпреки това, Avalanche (AVAX) вече прави стъпки, за да увеличи максимално потенциала си за растеж през тази година. Фондацията Avalanche наскоро реши да инвестира част от фонда Culture Catalyst Fund на стойност $100 милиона в меме монети. От фондацията заявиха, че сега признават значението, което меме монетите имат за насърчаването на крипто културата.

Промяната на мнението на Avalanche Foundation е разбираема, като се има предвид продължаващата значимост на топ меме монети като Dogecoin и Shiba Inu и ролята на други подобни активи за възраждането на Solana. Инвестицията обаче ще бъде достъпна само за меме монети в мрежата на Avalanche (AVAX).

Ако това решение се оправдае, Avalanche (AVAX) може да се превърне в една от водещите криптовалути през 2024 г. Според анализаторите Avalanche (AVAX) може да достигне $189.02 , което е с 509% над текущата цена от $31. Това обяснява появата на Avalanche в този списък.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 8:15 3 мин. четене

Токените от предварителната продажба на Kelexo (KLXO) набират все повече популярност, притежателите на Polkadot (DOT) и Litecoin (LTC) обмислят да купят

Блокчейн, технологията, която стои в основата на повечето криптовалути, има приложения далеч отвъд дигиталните валути, включително управление на веригата за доставки, дигитална идентичност и др.

24.02.2024 19:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.