НАЧАЛО Алткойни

Дали Илон Мъск ще тласне Dash 2 Trade нагоре?

14.11.2022 12:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дали Илон Мъск ще тласне Dash 2 Trade нагоре?

FTX се срина, а дори Илон Мъск съобщи в Twitter, че ще следи положението отблизо. Дали Dash 2 Trade ще се окаже големият печеливш - нека видим.

Илон Мъск винаги е бил съществена част от света на криптовалутите. Коментарите му за Биткойн предизвикаха вълна от движения на цената на най-стария блокчейн в света, а неговата “слабост” е Dogecoin. 

Влиянието му е толкова голямо върху цялата индустрия, че коментарът му за DOGE предизвика масова истерия и активът, който струваше малко над $0.015 в началото на 2021 година достигна до $0.569 през май, скачайки около 60 пъти в рамките на пет месеца.

Но защо най-богатия мъж на планетата би се интересувал от Dash 2 Trade – по-малка криптовалута в етап на предварителна продажба? Нека разберем.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Новини около Илон Мъск 

musk

Twitter е навярно най-ключовото място за развитие на крипто проекти. Когато Мъск закупи контролния пакет акции на социалната мрежа за $44 милиарда, новината бе възприета с много ентусиазъм от крипто инвеститорите, които видяха потенциал за още по-голяма възвръщаемост.

Огромният брой последователи и липсата на цензура (все пак южноафриканецът е собственик) дават огромно поле за изява на ексцентричния милиардер.

Един от последните му туитове гласи, че финансовата ситуация със сриващата се криптоборса FTX ще бъде следена в социалната мрежа в реално време, което неминуемо ще доведе до допълнителна волатилност сред различните криптовалути.

Уволнението на много служители на Twitter и растящото недоволство от верифицирани потребители, които ще трябва да плащат по $8 за верификация, доведе до срив в богатството на Mъск, който от началото на година отчита загуби от $100 милиарда.

Няма човек на планетата, който да знае със сигурност какво ще направи Илон Мъск. Това повдига въпроса дали той може да обърне внимание и на други обещаващи алткойни, а може би Dash 2 Trade би могла да бъде облагодетелствана покрай това. Както се казва – приливът повдига всички лодки.

Какво е Dash2Trade?  

Dash 2 Trade e иновативна крипто платформа за сигнали и анализ на крипто пазара. Разработена е от опитния екип, който стои зад друг успешен проект – Learn 2 Trade, който разполага с над 70,000 членове. 

Платформата на уебсайта разполага с лесен за ползване интерфейс, на който инвеститорите ще могат да следят други криптовалути, които разполагат с голям потенциал.

d2t

Екосистемата е базирана на Етериум блокчейна, а токенът на платформата – D2T захранва всички процеси, които се случват. Потребителите ще имат възможност да следят новостите в крипто света, да анализират нови криптовалути с помощта на изкуствен интелект, както и да получават сигнали за действие.

Софтуерът ще бъде напълно безплатен, като всеки ще може да види какво представлява и да прецени дали иска да се възползва. Разбира се, най-изисканите функции се отключват с абонамент, като базовият план ще струва на потребителите 400 D2T токена на месец, а премиум планът – 1,000 D2T на месец.

Можете да си закупите D2T токени с ETH и USDT, като за целта ще трябва да си направите крипто портфейл MetaMask, ако нямате, или да ползвате TrustWallet, ако сте мобилни потребители.

d2t

Защо Dash 2 Trade е уникален? 

Dash 2 Trade е проект в етап на предварителна продажба. Крипто пазарът показа доста волатилни моменти особено след кризата с FTX.

d2t2

Сред хилядите проекти на пазара е трудно да се намерят такива, които си струват инвестицията. Затова и екипът разработи система, която се възползва от изкуствен интелект и човешка експертиза. Самият оценъчен механизъм, включващ 12 метрики, ще дава шанс на членовете на платформата да видят кои нови крипто проекти имат потенциал, и кои – не.

D2T токенът добра инвестиция ли е?

D2T се намира още в третата фаза на предварителните продажби, като до момента са събрани малко над $6 милиона инвестиции. Освен това има обещано листване в LBank, което дава допълнителни шансове на инвеститорите да генерират печалби.

Началната цена беше $0.0476, като се очаква да достигне до $0.0662 в деветата фаза на предпродажбите.

d2t

Тези, които се включиха в първия етап, ще генерират 39% доходност в края на предпродажбите, но дори да се включите сега, ще успеете да направите 29%. 

При листването на пазара се очаква цените да скочат с пъти, така че още не е късно да се включите и да запазите мястото си сред победителите от предпродажбите.

d2t

Заключение

Илон Мъск е ексцентричен бизнесмен с нюх към иновативните проекти. Той безспорно би имал интерес да даде гласност на един проект, който е още е в “зората” на своето съществуване. 

Освен това стабилната концепция на проекта дава шанс на начинаещи и вече успешни инвеститори да спечелят от нови криптопроекти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Представянето на алткойните не оправдава очакванията, но това скоро може да се промени

Главният крипто анализатор на Real Vision Джейми Коутс информира, че макар Етериум (ETH) да е показал добро представяне в началото на този месец, той все още изостава от Биткойн (BTC).

15.06.2024 17:37 2 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.