НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Да очакваме ли 80% корекция при Биткойн?

ЮЛИ. 8, 2019 11:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Да очакваме ли 80% корекция при Биткойн?

Цената на Биткойн (BTC) затвори малко под седмичната съпротива.

По този начин Биткойн започна седмицата с по-негативни възгледи, но все още държи подкрепата от 11,000 долара на 8-ми юли.


Данните от Coin360 показаха BTC / USD на зелено в понеделник, като отчита печалба от 1.9% за последните 24 часа.


Двойката беше по-стабилна през уикенда, като се колебаеше между $ 10,800 и $ 11,680.


Анализаторите отбелязват, че краткосрочното поведение може все пак да сочи към по-ниски нива в следващите дни и седмици.


Джош Рейджър, крипто коментатор на текущото ценовото действие на Биткойн, отбеляза, че представянето миналата седмица завърши под съпротивата, малко над $ 11,440.


“С по-ниски върхове на 4-часовата графика, клоня към лек мечи пазар за старта на седмицата”, обобщи той.


Ветеранът Питър Бранд междувременно изглеждаше по-обезпокоен. След като вече предупреди за “смъртта” на алткойн пазара, той изрази сериозна загриженост относно възможния обратен завой при Биткойн, който той прогнозира.


“Ако сегашната параболична фаза бъде нарушена, можем да очакваме или 80% корекция на 7-месечен аванс или много по-малка корекция с дефиниране на нова парабола с по-плитък наклон”, пише той в неделя.


Други вече отхвърлиха идеята за такава корекция, твърдейки, че състоянието на Биткойн през 2019 г. означава, че около 20% загуби са по-вероятни. Алткойните всъщност са видели малка промяна през последните дни, с изключение на пазарния лидер Етериум (ETH), който отчете печалба от 6%, стигайки над нивото от $ 300.


Tron (TRX) има най-доброто 24-часово представяне спрямо първите двадесет актива по пазарна капитализация, като ръстът му достигна 9%, докато други токени не претърпяха забележими движения нагоре или надолу.


Общата пазарна капитализация на крипто пазара възлиза на $ 327 милиарда в понеделник, като Биткойн представлява 62,1% от тази сума.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

18 милиона Биткойна вече са изкопани!

Преди броени часове 18-милионният Биткойн беше добит.Въпреки че може и да изглежда незначително за хората, които не са част от крипто-индустрията, Биткойн-общността отпразнува това събитие.Има добр...
ОКТ. 19, 2019 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит наскоро премести 10,000 BTC в Binance

Скорошният трансфер бе оповестен от акаунта в Twitter “@whale_alert”.Той уведоми остатъка от крипто-общността, че 10,000 BTC на стойност около 80 милиона долара към момента на писане на статията - са ...
ОКТ. 18, 2019 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е дар, който ще промени човечеството

В реч, представена на срещата на върха на SingularityU South Africa на 16-и октомври, Maси - бивш изпълнителен директор на Google Африка - каза, че предоставянето на размяна на стойност без посредници...
ОКТ. 18, 2019 21:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

17 трилиона причини да притежавате Биткойн

Биткойн бикът и съосновател на “Gemini” Камерън Уинкълвос отбеляза, че обемът на отрицателните лихвени облигации възлиза на 17 трилиона долара и призова обществеността да закупи Биткойн. В Twit...
ОКТ. 18, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света