НАЧАЛО Други

CryptoPunks: Някой купи NFT от колекцията за над $700,000

октомври 27, 2022 11:16 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CryptoPunks: Някой купи NFT от колекцията за над $700,000

В сряда CryptoPunk #924 беше продаден за 475 ETH, или около $735,770 към момента на покупката, според бот в Twitter, който следи най-новите продажби от колекцията.

Неотдавнашната продажба доказва, че интересът към токените на една от най-големите NFT колекции остава постоянно висок, въпреки че секторът понесе сериозен удар по време на криптовалутната зима.

Струва си да се отбележи, че въпросният пънк има оценка за рядкост от 132.39 точки, според аналитичната платформа Rarity.Tools. Това го прави едва 2327-то по рядкост NFT от колекцията.

Въпросното NFT е закупено от анонимен купувач, който в момента притежава два пънка.

CryptoPunks колекцията се появява много преди NFT да се популяризират толкова през 2021 г. Колекцията беше стартирана още през 2017 г., но набра популярност през миналата година. Множество CryptoPunks бяха продадени за милиони долари, като известни личности и предприемачи побързаха да ги купят, за да се похвалят с богатството си.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Dogecoin (DOGE): Очаква ли се скок в цената на меме криптовалутата?


През февруари едно NFT от популярната колекция беше продадено за колосалната сума от $23.7 милиона. Въпреки че пънковете остават на мода, по-широкият сектор преживява тежка криза. Само през третото тримесечие на 2022 г. продажбите на NFT са се сринали с огромните 60%.

Съдейки по последната покупка на стойност над $730 000, обаче, интересът към пространството на незаменяеми токени продължава да е на високо ниво.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене