НАЧАЛО Други

CryptoPunks: Някой купи NFT от колекцията за над $700,000

октомври 27, 2022 11:16 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CryptoPunks: Някой купи NFT от колекцията за над $700,000

В сряда CryptoPunk #924 беше продаден за 475 ETH, или около $735,770 към момента на покупката, според бот в Twitter, който следи най-новите продажби от колекцията.

Неотдавнашната продажба доказва, че интересът към токените на една от най-големите NFT колекции остава постоянно висок, въпреки че секторът понесе сериозен удар по време на криптовалутната зима.

Струва си да се отбележи, че въпросният пънк има оценка за рядкост от 132.39 точки, според аналитичната платформа Rarity.Tools. Това го прави едва 2327-то по рядкост NFT от колекцията.

Въпросното NFT е закупено от анонимен купувач, който в момента притежава два пънка.

CryptoPunks колекцията се появява много преди NFT да се популяризират толкова през 2021 г. Колекцията беше стартирана още през 2017 г., но набра популярност през миналата година. Множество CryptoPunks бяха продадени за милиони долари, като известни личности и предприемачи побързаха да ги купят, за да се похвалят с богатството си.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Dogecoin (DOGE): Очаква ли се скок в цената на меме криптовалутата?


През февруари едно NFT от популярната колекция беше продадено за колосалната сума от $23.7 милиона. Въпреки че пънковете остават на мода, по-широкият сектор преживява тежка криза. Само през третото тримесечие на 2022 г. продажбите на NFT са се сринали с огромните 60%.

Съдейки по последната покупка на стойност над $730 000, обаче, интересът към пространството на незаменяеми токени продължава да е на високо ниво.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Слабата политика на Русия може да се окаже пагубна за икономиката

Според доклад на Руския център за макроикономически анализи и краткосрочни прогнози руската икономика е изправена пред предизвикателства, свързани с времето, в което политиците полагат усилия за ограничаване на инфлацията и стабилизиране на рублата.

септември 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Ще издържи ли САЩ на икономическите заплахи?

Икономиката на САЩ се сблъска с предизвикателства през тази година и сега е изправена пред съвкупност от потенциални опасности, които могат да доведат до по-голяма несигурност.

септември 25, 2023 13:00 3 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Топ 4 предизвикателства пред разширяването на БРИКС

През последните години се наблюдава засилване на геополитическото напрежение, което води до намаляване на усилията за сътрудничество, особено между големите държави.

септември 25, 2023 9:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.