НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто тенденции в Twitter тази седмица: Solana (SOL), Retik Finance (RETIK), Shiba Inu (SHIB)

24.01.2024 12:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто тенденции в Twitter тази седмица: Solana (SOL), Retik Finance (RETIK), Shiba Inu (SHIB)

Повечето крипто ентусиасти са напълно запознати с динамичния и постоянно развиващ се характер на пространството на дигиталните активи.

В Twitter, популярна социална мрежа, в която могат да се следят крипто дискусии и актуализации, често се наблюдават тенденциите на различни криптовалути, тъй като крипто общността се включва в оживени дискусии. Тази седмица три криптовалути доминираха в криптосферата на Twitter: Solana (SOL), Retik Finance (RETIK) и Shiba Inu (SHIB). Нека се потопим в причините, поради които тези криптовалути предизвикват вълнение в крипто пространството.

Защо Solana е трендинг?

Solana, блокчейн проект, който привлече значително внимание, предлага решения за децентрализирано финансиране (DeFi), като използва блокчейн технологията. Официално стартирана през март 2020 г. от фондация Solana, мрежата бързо стана известна с бързите си скорости на транзакциите и достъпните си разходи. Неотдавна Solana Labs обяви предстоящото пускане на новия си смартфон – Saga “Chapter 2”. Този смартфон запазва силния си фокус върху крипто екосистемата, като същевременно предлага по-достъпна алтернатива на оригиналния смартфон Solana Saga. Оригиналният смартфон Solana Saga постигна забележителен успех благодарение на повишаването на стойността на безплатните токени, предоставени на собствениците му. Новата версия “Chapter 2” обаче има за цел да предостави подобни основни функции на по-ниска цена. Цената от $450 за предварителни поръчки го прави по-достъпен вариант в сравнение с първоначалното устройство от висок клас, което беше пуснато през април 2023 г. Въпреки че Solana Labs все още не е разкрила хардуерните спецификации на втория телефон Saga, той е предназначен да обслужва крипто общността. Телефонът включва собствено решение за портфейл със стабилни функции за сигурност и достъп до децентрализирани приложения (dApps), изградени върху блокчейна на Solana. Предварителните поръчки са налични за ограничен период от време, като за ранните потребители предварителните поръчки се броят за невъзвръщаем депозит.

Защо Retik Finance е трендинг?

Retik Finance, сравнително нов участник в света на децентрализираните финанси (DeFi), набира значителна популярност. Стартирана в началото на декември 2023 г., Retik Finance бързо привлече вниманието и надхвърли $11 милиона в своя етап 6 на предварителна продажба. На цена от $0.08 този DeFi токен привлече както опитни, така и нови крипто инвеститори, които виждат в него потенциал за осигуряване на 15% печалба при преминаването му към следващия етап на предварителна продажба. Една от причините, поради които Retik Finance е трендинг в Twitter, е неотдавнашният му успех при преминаването на одита на Certik – значителен етап, който добавя доверие към проекта. Освен това Retik Finance се появи в популярни платформи за проследяване на криптовалути като CoinMarketCap и CoinGecko, което допълнително потвърждава присъствието ѝ на крипто пазара. Това, което привлича вниманието на общността в Twitter, е не само впечатляващото набиране на средства от Retik Finance, но и неговите функции и предложения. За разлика от много меме монети, Retik Finance се отличава с това, че предлага цялостен набор от финансови услуги. Тези услуги включват отпускане на заеми, децентрализирани борси (DEX) и “yield-farming”, като позиционират RETIK като универсален актив с реална функционалност. Към настоящия момент Retik Finance е в средата на своята предварителна продажба и инвеститорите са нетърпеливи да участват, преди да премине към следващия етап на предварителна продажба, където очакват допълнителен потенциал за печалба.

Защо Shiba Inu е трендинг?

Shiba Inu (SHIB), популярна меме криптовалута, наскоро отново попадна в центъра на вниманието поради действията на Етериум кит, идентифициран с адреса на портфейла “0xfb2”. След период на затишие този загадъчен инвеститор отново навлезе на крипто пазара със значителна инвестиция в SHIB. Само за 24 часа Етериум китът придоби зашеметяващите 606.36 милиарда токена SHIB, което се равнява на забележителна инвестиция от $5.80 милиона. Този внезапен скок в активността на покупките изстреля кита на върха в списъка на купувачите на токени SHIB за посочения период. В портфолиото от криптовалути на Етериум кита сега се намират 733.21 милиарда SHIB токена, оценени на $6.97 милиона.

Забележително е, че SHIB се превърна във втория по големина дял в портфейла, отстъпвайки само на Етериум. Посвещаването на този Етериум кит на SHIB датира отпреди две години, когато първоначално придоби близо 200 милиарда токена. Това възраждане на притежанията на SHIB предизвика значителен шум сред ентусиастите и търговците на SHIB, предизвиквайки дискусии в крипто общността.

В обобщение, крипто общността в Twitter беше развълнувана от дискусиите около Solana, Retik Finance и Shiba Inu. Тези криптовалути привлякоха вниманието по различни причини, включително пускането на пазара на нов смартфон Solana, впечатляващия успех на предварителната продажба на Retik Finance и одита на Certik, както и възраждането на SHIB поради значителна инвестиция от страна на Етериум кит. Тъй като крипто пространството продължава да се развива, тези криптовалути със сигурност си заслужава да бъдат наблюдавани както от трейдърите, така и от ентусиастите.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.