НАЧАЛО Алткойни

Крипто проект раздава стотици милиони безплатни токени – какво трябва да знаем

07.03.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто проект раздава стотици милиони безплатни токени – какво трябва да знаем

Wormhole, новаторска платформа, посветена на свързването на данни в множество блокчейни, стартира голямо раздаване на токени, като ще разпредели над 617 милиона токена.

Този ход е сигнал за ангажимента на Wormhole да демократизира своята екосистема, позволявайки по-голяма децентрализация. Със своята авангардна технология Wormhole е улеснила безпроблемното прехвърляне на данни за над 200 приложения, обслужвайки разнообразна общност от над един милион потребители на портфейли.

Въпросният airdrop следва строг одит на сигурността и децентрализацията, проведен от Комитета за оценка на мостовете на фондация Uniswap. Wormhole се превърна в единствения протокол, одобрен от Uniswap DAO, отбелязвайки значителен етап в стремежа си към децентрализирани операции и управление.

От разпределението на токените, наречени W, ще се възползват различни заинтересовани страни в рамките на динамичната общност на Wormhole, включително активни потребители на приложенията на екосистемата. Това разпределение има за цел да насърчи ангажираността и приноса в цялата мрежа на Wormhole.

Правото на участие в разпределението на токените е определено въз основа на активността на потребителите в рамките на екосистемата. Някои потребители обаче се сблъскаха с проблеми при проверката за допустимост, което накара Wormhole бързо да разследва и да реши въпроса.

Въпреки предизвикателствата, раздаването на токени въвежда нова система за управление, под ръководството от притежателите на токени. Тази система дава възможност на притежателите на W да играят ключова роля в оформянето на бъдещата траектория на протокола и структурата на управление, подчертавайки ангажимента на Wormhole към вземането на решения, ръководени от общността.

Освен това токенът W ще преминава безпроблемно през множество вериги благодарение на рамката Native Token Transfers (NTT) на Wormhole, която позволява безпроблемни трансфери в рамките на свързаната мрежа на Wormhole.

По същество това раздаване на токени представлява важен етап за Wormhole, тъй като тя се ориентира към деликатния баланс между технологичните иновации и управлението, ръководено от общността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.