НАЧАЛО Алткойни

Крипто пазарът спада, но един алткойн изненадващо се задържа

04.04.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто пазарът спада, но един алткойн изненадващо се задържа

Биткойн и пазарът на криптовалути като цяло отбелязаха значителен спад в началото на април.

Въпреки че повечето алткойни отбелязаха забележими спадове на фона на преобладаващата низходяща траектория, Лайткойн (LTC) се отклони от тази тенденция, демонстрирайки устойчивост на фона на пазарната турбуленция.

Лайткойн, често наричан дигиталното сребро, показва признаци на стабилност, подкрепени от класифицирането му като стока от Комисията по търговия със стокови фючърси (CFTC) в делото срещу крипто борсата Kucoin.

Според неотдавнашен анализ на IntoTheBlock, значителна част – 75 % от притежателите на Лайткойн в момента извличат печалби, което се дължи отчасти на определянето на LTC като стока от регулаторната агенция.

IntoTheBlock подчертава, че границата от $150 е ключово ниво на съпротива за LTC. Историческите данни разкриват, че през декември 2021 г. 590,000 адреса колективно са придобили 8.16 милиона LTC на тази ценова точка. Това значително натрупване представлява огромна бариера пред напредъка на цената, особено като се има предвид, че инвеститорите, които са влезли на пазара на това ниво, се борят със загуби от декември 2021 г. насам.

Към момента на писане на статията Лайткойн се търгува на цена от $97.35 след 3.6% ръст за последната седмица и обем на търговия от над $1 милиард за последното денонoщие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.