НАЧАЛО Алткойни

Няколко алткойна скочиха, след като получиха подкрепа от Crypto.com

26.03.2022 21:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Няколко алткойна скочиха, след като получиха подкрепа от Crypto.com

Крипто борсата Crypto.com разширява списъка си, като добавя половин дузина набиращи скорост алткойни.

Приложението обяви най-новия си листинг с play-to-earn криптовалутата Merit Circle (MC), присъединявайки се към над 250 криптовалути и стабилни монети на пазара.

Децентрализираната автономна организация дава права на глас на всички притежатели на MC, а играчите имат достъп до над две дузини игри. Merit Circle се повиши на две вълни след обявяването на листинга, като скочи с 14.3% от $2.3 до връх от $2.63. MC сега се търгува на $2.55.

Също така към приложението на Crypto.com се присъединява Threshold Network Token (T), токен за поверителност, който подчертава суверенитета на потребителя. Проектът се роди в резултат на скорошното сливане между Keep Network (KEEP) и NuCypher (NU).

Не Изпускай
Биткойн докосва $45,000 – пазарната капитализация проби над $2 трилиона

Threshold Network Token изпитва известно колебание на цената и в момента се търгува на $0.12.

Протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), изграден върху Етериум (ETH), също получава зелена светлина от Crypto.com.

Alchemix (ALCX) е автоматизиран протокол за фарминг, вземане и даване на заеми и стейкинг, който използва токенизирани средства за доходност за погасяване на задължения. 

Потребителите могат да отварят обезпечени заеми, които се изплащат автоматично, като се използва доходността, генерирана от обезпечението.

Към момента на писане, Alchemix се търгува на $114.

Фокусираният върху бизнеса хибриден блокчейн с отворен код Aergo (AERGO) предлага лесни за използване инструменти за разработчици за създаване на децентрализирани приложения.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Министерството на правосъдието на САЩ с първото си дело срещу NFT

Цената на Aergo се е покачила със скромните 1.37% и се търгува на цена от $0.24.

Следващото в най-новите попълнения на Crypto.com е междуверижната DeFi платформа Alpha Finance (ALPHA). Протоколът автоматизира максималните добиви за потребителите, като същевременно намалява риска. Токенът ALPHA се използва за добив на ликвидност, управление и стейкинг.

Alpha Finance се е покачил с 6.3% за последните 24 часа към момента на писане и се търгува около $0.32.

Последният в списъка е Reef (REEF), който обслужва потребителите на DeFi, незаменимите токени (NFT) и гейминга, като се управлява от собствената си общност. 

Reef е нараснал с 4.35% в последните 24 часа и се търгува на $0.01 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Министър-председателят на Япония призовава за реформи на капиталовите пазари

В сряда японският министър-председател Фумио Кишида направи публично обръщение, насочено към привличане на чуждестранни инвестиции, като обеща по-нататъшни реформи на капиталовите пазари и се застъпи за управлението на активи по време на реч пред събрание на глобални инвеститори в Токио.

22.05.2024 20:30 2 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.