НАЧАЛО Други

ConsenSys обявиха сериозна реконструкция

МАЙ. 7, 2019 18:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 ConsenSys обявиха сериозна реконструкция

Базираната в Ню Йорк блокчейн компания ConsenSys, преструктурира различните си операции, за да укрепи пазарното си присъствие, като търси финансиране от $200 милиона, потвърждава прессъобщение на 6-ти май.


В ход, който също ще види оттеглянето на един изпълнителен директор, ConsenSys ще консолидира ConsenSys Labs, ускорителя Tachyon и ConsenSys Ventures, под една обща инвестиционна група.

ConsenSys Ventures, която стартира през септември 2017 година, вече няма да бъде ръководена от Кавита Гупта.

Според съобщението за пресата:

За да продължим да разширяваме инвестиционните си дейности, трябва да консолидираме системите и операциите, за да подобрим ефективността и управлението на портфейла си, като същевременно осигурим най-добрия възможен опит за основателите във всяка фаза от жизнения цикъл на изграждане на фирмата.

Тъй като пазарът узрява и расте, ние преработваме инвестиционните си дейности, за да отразим нашите познания и установени най-добри практики.

Неотдавнa фирмата обяви търсенето на финансиране от $200 милиона след трудна година, в която криптовалутният мечи пазар видя, как броя на персонала намаля.

Гупта, която е с ConsenSys от самото начало, ще остане в консултативна роля.

Други ръководители остават оптимистични за бъдещето, тъй като през 2019 година се очаква да се обърнат някои от загубите, наблюдавани през предходната година, включително с Етериум (ETH).

„Ние се намираме в една невероятно вълнуваща точка в нашата екосистема; виждаме много успешни основатели от ерата на Web 2.0, които се обръщат към Етериум и избират да си партнират с ConsenSys, тъй като искат да изградят следващите си начинания”, добави Рон Гарет, управляващ партньор на ConsenSys Labs. Той продължи:

ConsenSys се ангажира да прокара границите на това, което е венчър капитал в една индустрия, която предефинира дългогодишни инвестиционни норми.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance пусна дебитната си карта за Европа

Според прессъобщение, Visa картата на Binance позволява на потребителите да извършват транзакции на над 60 милиона места по целия свят и на практика могат да бъдат свързани с Google Pay и Samsung Pay....
СЕП. 19, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple получиха 16,2 милиона XRP от Binance

Междувременно, бившият топ изпълнителен директор на Ripple и основател на Mt. Gox изпрати още една 'камара' XRP, която да бъде изтеглена от дигиталния  'tacostand' портфейл.Ripple получава $16,2 милио...
СЕП. 17, 2020 20:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance стартира стейкинг услуга за своя BNB токен

Според публикация в Twitter, споделена във вторник, която изпълнителният директор на Binance Чанпен Джао препрати, стейкингът на Binance Coin официално е пуснат в блокчейн мрежата на борсата - Smart C...
СЕП. 17, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света