НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Coinbase Pro добавя още 3 криптовалути

АПР. 10, 2019 10:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase Pro добавя още 3 криптовалути

Coinbase Pro, услуга на американския крипто обмен Coinbase, добави EOS (EOS), Augur (REP) и Maker (MKR).


Развитието бе обявено на 8-ми април в блог публикация.

В нея се заявява, че платформата вече приема входящи трансфери на EOS, REP и MKR и ще приема депозити за поне 12 часа, преди да разреши търговията. Търговията с книги с поръчки ще бъде налична след като бъде установена достатъчна ликвидност.

В публикацията компанията отбелязва, че Coinbase Pro ще добави подкрепа за EOS и REP във всички юрисдикции, с изключение на щата Ню Йорк, докато MKR ще бъде на разположение във всички поддържани юрисдикции извън САЩ.

Мрежата EOS поддържа развитието на децентрализирани приложения и се възприема от мнозина като конкурент на мрежата Етериум. Според последните доклади, токенът набира все по-голямо признание, тъй като повече разработчици преминават към EOS .

REP - Augur's Reputation token - е криптовалута, базирана на децентрализираната пазарна платформа с отворен код Augur. REP е предназначен за докладване и оспорване на резултатите от онлайн пазарите на прогнози.

MKR е подкрепен от Етериум токен, който се описва като “ютилити токен, управляващ токен и ресурс за ре-капитализация на системата Maker .” MKR е 19-тата криптовалута в списъка на CoinMarketCap и се търгува на около $ 713,40.

Наскоро Coinbase Pro добави и подкрепа на Stellar Lumens (XLM) и Ripple (XRP), които скоро бяха разширени и до Coinbase.com и неговото приложение за търговия на Android и iOS.

По-рано през април Coinbase разшири трансграничните плащания. Клиентите на борсата вече могат да прехвърлят средства на всеки потребител с Coinbase акаунт по целия свят с помощта на XRP и USDCoin (USDC) без такса.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Вече можете да направите резервация в над 2 милиона хотела с Shiba Inu (SHIB)

Congratulations to @Shibtoken for winning the token battle on #Travala.$SHIB is now listed as a payment method method on https://t.co/CL8FxBfPc0 to book over 3M travel products worldwideJoin the $AVA ...
ДЕК. 7, 2021 21:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

80 милиона XRP бяха прехвърлени в рамките на час

Поредица от големи транзакции с токени на Ripple се появиха в блокчейна преди възстановяването на крипто пазара. Общата стойност на прехвърлените средства е приблизително $76 милиона.Три транзакции се...
ДЕК. 7, 2021 20:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

3 вълнуващи проекта за метавселена, според Coin Bureau

Говорейки в скорошно видео в YouTube, домакинът на Coin Bureau "Guy" каза на последователите, че три проекта за метавселена са позиционирани да успеят и вероятно може да гарантират успешни дългосрочни...
ДЕК. 7, 2021 14:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум кит купува милиарди Shiba Inu (SHIB) токени

Портфейлът “Tsunade” получи 72,266,047,517.25 Shib Inu на стойност над $2.57 милиона от неизвестен Етериум адрес в събота, според уебсайта за наблюдение на китове WhaleStats.Огромният портфейл сега съ...
ДЕК. 7, 2021 12:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света