НАЧАЛО Алткойни

Coinbase премахва 80 двойки за търговия от платформата си

октомври 18, 2023 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase премахва 80 двойки за търговия от платформата си

Водещата борса за криптвалути Coinbase реши да спре търговията за 80 двойки, различни от USD, в опит да подобри пазарната ликвидност.

Този ход, обявен на 17 октомври, засяга двойки, свързани с BTC, USDT и еврото, и е в съответствие с текущите усилия на Coinbase за оценка на пазара в платформи като Coinbase Exchange, Advanced Trade и Coinbase Prime.

Търговците в отговарящи на условията региони все още могат да получат достъп до тези двойки чрез по-плавни книги с поръчки в USD, използвайки своите баланси в USDC. Този алтернативен подход гарантира, че екосистемата за търговия остава функционална и достъпна въпреки премахването на конкретни двойки.

Coinbase също така представи система за „обединяване на USDC“, която позволява на потребителите да взаимодействат безпроблемно с книгите с поръчки в USD, подчертавайки гъвкавостта на USDC за депозити, тегления и търговия в рамките на платформата.

Въпреки че значителен брой търговски двойки са засегнати, техният общ обем на търговия представлява само малка част от глобалната активност на платформата. Това подчертава стратегическия характер на решението на Coinbase, наблягайки на консолидирането на здравето на пазара пред ограничаването на потребителските опции.

Що се отнася до цялостно представяне на пазара на дигитални ативи, Coinbase претърпя значителен спад от 52% в обемите на спот търговия, достигайки едва $76 милиарда през третото тримесечие на 2023 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС, Биткойн и злато – предстои тежка година за долара

През изминалата година Съединените щати бяха изправени пред сериозни икономически предизвикателства, борейки се с инфлацията и стремейки се да стабилизират финансовото си състояние в условията на глобални колебания.

декември 4, 2023 8:00 3 мин. четене

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

Coinbase регистрира огромен ръст на обема на търговия – цената на акциите се изстреля с над 70%

След неотдавнашните регулаторни сътресения в Binance обемите на търговия в Coinbase отбелязаха значителен ръст. Едновременно с този скок се наблюдаваше и значителен ръст в цената на акциите на компанията.

декември 4, 2023 6:00 2 мин. четене

Китайските AI фирми устояват на натиска на САЩ

Налагането на ограничения върху чиповете и санкциите, насочени към китайските компании за изкуствен интелект, нанесоха значителен удар върху напредъка на страната в областта на изкуствения интелект.

декември 3, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.