НАЧАЛО Други

Coinbase получава предупреждение от SEC

СЕП. 8, 2021 08:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase получава предупреждение от SEC

Coinbase може да има проблеми със SEC.

В дълга тема в Twitter главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг разкри, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ е заплашила да съди борсата заради функция за кредитиране.Coinbase възнамеряваше да пусне продукт за доходност, който трябваше да стартира на пазара след няколко седмици. Потребителите му ще могат да печелят лихви за избрани цифрови активи. От самото начало предложението ще включва само монети в щатски долари (USDC).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Стартът на смарт договори на Cardano (ADA) е потвърден

След като се обърна към SEC, компанията научи, че продуктът ще бъде класифициран като нерегистрирана ценна книга. Армстронг твърди, че регулаторът не обясни как е взел такова решение.


И все пак агенцията вече е призовала много записи от компанията и поиска от служителите да свидетелстват:


Те отказват да ни кажат защо смятат, че това е ценна книга, и вместо това призовават куп записи от нас (ние се съобразяваме), изискват свидетелства от нашите служители (ние се съобразяваме) и след това ни казват, че ще ни съдят, ако продължим да стартираме [продукта], с нулево обяснение защо.


В блог публикация Пол Гревал, главният юрисконсулт на Coinbase, казва, че компанията вече е получила известие на Уелс - писмо, изпратено от SEC, което уведомява получателите за съдържанието на обвинението.


Гревал добавя, че изпращането на писмена защита би било “безполезно”, тъй като компанията не знае защо точно може да е изправена пред обвиненията:


SEC многократно е искала от нашата индустрия да “говори с нас”. Тук направихме точно това. Но днес всичко, което знаем, е, че можем или да задържим [пускането на продукта] за неопределено време, без да знаем защо, или можем да бъдем съдени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 2,000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing, Sales & Customer Service

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30-ти ноември. В съби...
ОКТ. 21, 2021 10:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple си партнира с дубайска форекс компания

Дубайската фирма ще използва RippleNet Cloud, за да установи коридор за парични преводи между ОАЕ и Малайзия.Плащанията, изпратени чрез Al Ansari Exchange, ще бъдат получени от MoneyMatch, малайзийски...
ОКТ. 21, 2021 09:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света