НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Coinbase отчете рекорден обем на Биткойн покупки по време на срива от 12-ти март

МАР. 31, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase отчете рекорден обем на Биткойн покупки по време на срива от 12-ти март

Coinbase публикува доклад, предоставящ подробна информация за това как нейните потребители реагират на силния срив на крипто пазара, претърпян на 12-ти март.

Докато много от основните пазари изпаднаха в паника, тъй като забраната за пътуване на президента Тръмп предизвика сътресения в световната икономика, крипто трейдърите на Coinbase мобилизираха средства за купуване на дъното, според доклад, публикуван на 31-ви март.


Търговците на дребно на Coinbase купуват дъното.


Търговската платформа на Coinbase отчита “рекордна” търговска активност през 96 часа от началото на агресивния спад в сравнение със средните за последните 12 месеца.


Биткойн беше най-търгуваната криптовалута по време на срива, като Coinbase изчислява, че общата търговия с BTC е била шест пъти по-голяма от средната по време на срива - подхранвана с три и половина пъти средния брой активни търговци и коефициент на покупка от 69 %.


Етериум беше втората най-популярна криптовалута по време на спада, като бяха отчетени пет пъти повече от средния брой търговци на ETH, които тласнаха обема до седем пъти над средния с 67% коефициент на купуване.


Всички останали алткойни комбинирани също отбелязаха седемкратно увеличение на търговията, задвижвано средно от пет пъти повече от типичния брой търговци, като XRP , Tezos , Chainlink, Лайткойн и Биткойн Кеш са сред най-популярните пазари.


Крипто катастрофата ускори налягането при покупка.


1,3 милиарда долара във фиат и криптовалути бяха депозирани в Coinbase на фона на разпродажбата, което представлява пет пъти по-голяма от средната стойност.


Притокът на капитал беше придружен от удвояване на обичайния брой регистрирани потребители и утрои типичния брой активни търговци. Общото увеличение на активността на потребителите доведе до обем на търговията шест пъти по-висок от средния.


Coinbase също така отбелязва над 10% увеличение на натиска на купувачите спрямо продавачите. Купувачите представляваха 67% от цялата търговска дейност, което е със 7% над средното.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн отново тества $ 9,000 - какво да очакваме?

BTC все още не се е възстановил от дъното си на $ 8,600, но $ 9,000 остава важно психологическо ниво, което редица анализатори следят. Според ресурса за следене на крипто деривати Skew.com, прибл...
МАЙ. 26, 2020 15:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Има повече от 21 милиона Биткойн? - Weiss Ratings

В публикация от 25-ти май, Weiss Ratings сподели, че борсите използват ливъридж, за да създадат впечатлението, че има повече Биткойн отколкото съществува.  В публикацията пише - “Непопулярно м...
МАЙ. 25, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто добивът в Съчуан, откъдето идва 9% от хеш-рейтa на Биткойн, вече е забранен

Регулаторите в Съчуан са известили всички крипто бизнеси в региона, че трябва да прекратят всякакви процеси на добив на криптовалути.  Всички районни администратори са били инструктирани да ...
МАЙ. 25, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо може да предстои спад за Биткойн

Някои твърдят, че това е здравословна корекция, но ключов индикатор предполага, че може да предстоят още загуби. Поради халвинга, приходите на миньорите се преполовиха. Тези от тях, които плащаха...
МАЙ. 25, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света