НАЧАЛО Алткойни

Coinbase обяви списък с 50 криптовалути за листинг на платформата

април 13, 2022 23:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase обяви списък с 50 криптовалути за листинг на платформата

Крипто борсата Coinbase обявява десетки дигитални активи, които потенциално ще изброи през второто тримесечие на 2022 г.

От 1-ви април до 30-ти юни Coinbase казва, че обмисля да изброи 45 токена, базирани на Етериум (ETH) и пет базирани на Solana (SOL).

Крипто борсата заяви, че предоставя информацията предварително, за да повиши прозрачността на новите листинги на активи.

Започвайки незабавно и като част от усилията за увеличаване на прозрачността чрез предоставяне на възможно най-много симетрия на информацията, Coinbase ще използва тази публикация в блога като пилот за комуникация на активи, които се разглеждат за листване през Q2 на 2022 г.

Сред базираните на Етериум токени, които Coinbase обмисля за листване, включват стабилни монети, подкрепени от конкурентни крипто борси Binance и Gemini – Binance USD (BUSD) и Gemini Dollar (GUSD).

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Разработчик на Етериум получава 5 години за нарушаване на санкциите срещу Северна Корея

Друг базиран на Етериум алткойн, който се разглежда за листване, е токена на децентрализираната финансова платформа Coin98 (C98).

Един от забележителните дигитални активи, базирани на блокчейна Solana, който се обмисля за листване от Coinbase, е ютилити токена на крипто проекта STEPN (GMT).

От началото на март, когато GMT първоначално беше изброен на $0.01, ютилити токена на лайфстайл крипто проекта се открои със скок от над 22,000% на фона на сериозните колебания на пазара. GMT се търгува на $2.25 към момента на писане.

По-голямата част от токените, които се разглеждат за листване през второто тримесечие, са относително неизвестни и с ниска пазарна капитализация.

Списъкът с 50 базирани на Етериум и Solana токени, които Coinbase обмисля за листване, идва малко повече от месец, откакто крипто борсата обяви, че ще „донесе повече, често новосъздадени активи или по-малко известни токени, които биха могли да дойдат с допълнителни търговски рискове, включително по-високи колебания на цените и увеличени анулирани поръчки”.

В момента Coinbase поддържа около 168 крипто актива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини