Home

Coinbase обяви подкрепата си за нова, базирана на Етериум криптовалута

15.06.2024 18:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase обяви подкрепата си за нова, базирана на Етериум криптовалута

Coinbase подкрепи ролева игра на тема пирати, създадена с помощта на блокчейн технологията, с издаден собствен токен.

Клиентите на най-голямата американска платформа за обмен на криптовалути в САЩ вече могат да извършват трансакции с PIRATE.

Токенът, който е базиран на Етериум (ETH), беше пуснат за първи път вчера в рамките на платформата, като за последни 7 дни е повишил стойността си с над 140% (към 15 юни – 18:00 ч. българско време).

Pirate Nation (PIRATE) е напълно децентрализирана гейминг среда, в която играчите могат да сформират екипажи; да строят кораби; да проучват острови; да търсят съкровища или да се бият със същества в играта.

Според изявление на проекта:

Към момента на публикуване на този „litepaper“ играта се състои от над 300 смарт договора, цялата гейминг логика “живее” във веригата, а настоящата ни база играчи генерира над 1 милион транзакции чрез действия в играта в Proof of Play веригата на Apex всеки ден. През по-голямата част от първия сезон на Pirate Nation, Apex се класира в топ 3 на базираните на EVM (Етериум Виртуална Машина) блокчейни от втори слой / rollups за транзакции в секунда (TPS) и газ в секунда (MGas/s).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Ethena ще инвестира в токенизирани активи от реалния свят: BlackRock е от кандидатите

Ethena, организацията, която стои зад USDe токена, е готова да инвестира част от резервите си в токенизирани активи от реалния свят (RWA).

24.07.2024 14:00 1мин. четене

Base стартира платформа за крипто дарения във връзка с изборите в САЩ

Решението от втори слой на Етериум, Base, подкрепя нова платформа за крипто дарения, наречена Support Crypto, която има за цел да промени начина на набиране на средства за американските политици преди президентските избори.

24.07.2024 13:00 1мин. четене

Камала Харис може да насърчи политиките в областта на криптовалутите според Марк Кюбан

Марк Кюбан предположи, че Камала Харис може да заеме по-благосклонна към бизнеса позиция по отношение на AI и криптовалутите в сравнение с настоящия президент.

24.07.2024 11:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.