НАЧАЛО Алткойни

Coinbase изненадващо обяви, че ще добави нова криптовалута към платформата си

02.04.2024 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase изненадващо обяви, че ще добави нова криптовалута към платформата си

Coinbase обяви намерението си да листне алткойна Arkham (ARKM) на борсата, както се посочва в неотдавнашното им изявление.

Токенът ARKM ще оперира в мрежата на Етериум, като Coinbase отправи предупреждение относно потенциалната загуба на токени, изпратени от други мрежи.

Търговията с ARKM е планирана да започне около 19:00 часа българско време на 2 април 2024 г. според официалното съобщение на борсата.

Arkham, представен като 32-ия Launchpad проект на Binance, предизвика значителни спорове в сферата на криптовалутите.

Токените ARKM се разпространяват предимно като стимули за потребители, които разкриват самоличността на адреси, които трябва да останат анонимни в блокчейна. Тази антианонимна позиция предизвика опозиция от страна на част от криптовалутната общност, която отдава голямо значение на анонимността в сравнение с традиционните финансови сектори.

Въпреки критиките, проектът набра популярност при стартирането си на Launchpad платформата на Binance, разкривайки разпределението на собствеността на крипто адресите, притежавани от множество непознати досега субекти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) може да се срине – какво трябва да знаем

Анализатор и търговец на криптовалути, познат като Credible Crypto, изрази песимистична прогноза за цената на Cardano (ADA).

21.04.2024 7:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на Solana за следващата седмица

По-рано днес световният пазар на криптовалути се сблъска с волатилност, предизвикана от ескалиращото напрежение в Близкия изток.

20.04.2024 22:00 1 мин. четене

Отпразнува ли Илон Мъск “Денят на Dogecoin”?

Днес, 20 април, глобалната общност на Dogecoin празнува “Денят на DOGE”. Интересно е, че тазгодишният празник съвпадна точно с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

20.04.2024 21:00 1 мин. четене

Цената на Cardano може да скочи със 75% – време за покупка?

През последните месеци на 2023 г. и до края на март 2023 г. Cardano (ADA) показа значителни обещания, като изглеждаше готов за възходяща траектория, белязана от последователни етапи на по-високи върхове и по-високи дъна.

20.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.