НАЧАЛО Алткойни

Coinbase добавя нови фючърси за 3 криптовалути

11.05.2024 1:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добавя нови фючърси за 3 криптовалути

Coinbase International, водеща борса за криптовалути в САЩ, разкри планове за въвеждане на нови безсрочни фючърсни договори за три алткойна.

От 16 май 2024 г., в или след 12:30 (българско време), търговците на Coinbase International Exchange и Coinbase Advanced ще получат достъп до безсрочни фючърсни договори за Jupiter (JUP), Tensor (TNSR) и Jito (JTO).

Тези допълнения отразяват ангажимента на Coinbase да предлага разнообразно търговско изживяване както за крипто ентусиасти, така и за институционални инвеститори. Търговците ще имат достъп до различни типове поръчки, включително лимит, пазар, стоп и стоп-лимит, което им позволява да управляват ефективно своите позиции.

Coinbase International наскоро добави постоянни фючърсни договори за AR-PERP, HBAR-PERP и THETA-PERP, заедно с пазарите AEVO-PERP, ENA-PERP и ETHFI-PERP на Coinbase Advanced и Coinbase International Exchange.

Това разширение е в съответствие с целта на борсата да подкрепя иновативни проекти и да остане напред в пейзажа на фючърсите и опциите, като се грижи за разнообразните интереси и нужди на съвременните търговци.

Обявяването на тези листвания предизвика интерес сред трейдърите, като Jupiter (JUP) отбеляза ръст от 5.35% през последните 24 часа, търгувайки се на $1.09. Jito (JTO) отбеляза спад от 3.09%, докато Tensor (TNSR) записа положително движение от 3.60%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.