НАЧАЛО Алткойни

Coinbase добавя два алткойна към пътната си карта за листване

юли 26, 2022 11:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добавя два алткойна към пътната си карта за листване

Coinbase - една от най-големите крипто борси - започна седмицата с пускането на два нови цифрови актива, които ще се присъединят към пътната ѝ карта.

Пътната карта за листване на Coinbase се състои от криптопроекти, които в момента се разглеждат за състава на поддържаните от борсата активи.


Stargate Finance (STG) – децентрализиран финансов (DeFi) протокол, чийто мост позволява прехвърлянето на местни активи в различни вериги – бе добавен в пътната карта за листване на Coinbase. 


Като елиминира необходимостта от изпращане на ‘опаковани’ токени, Stargate Finance прави процеса на размяна на криптовалути по-ефективен.


STG може да се използва за стейкинг на протокола Omnichain и да се печелят награди, като същевременно се гарантира, че басейнът с ликвидност разполага с достатъчно капитал, за да улесни размяната на токени между веригите с нулево триене.


Към момента на писане на статията Stargate Finance е паднал с около 10% в последните 24 часа и се търгува на $0.40. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Доверието на ивнеститорите в крипто пазара се завръща

Борсата обяви и добавянето на Celer Network (CELR) – платформа за мащабиране, предназначена да позволи транзакции извън веригата по сигурен начин. Celer Network има за цел да бъде „мултиблокчейн операционна система„, предлагаща лесно и достъпно потребителско изживяване, както и разнообразни инструменти за разработчици.


Родният токен CELR може да се използва за стейкинг, за да се използва в механизмът за консенсус на мрежата, както и за плащане на такси.


Celer Network преживя известна волатилност и в двете посоки, като в момента отчита 9.5% 24-часови загуби и се търгува за $0.017.

Пътната карта за листване на Coinbase първоначално беше създадена, за да се увеличи прозрачността чрез „осигуряване на възможно най-голяма симетрия на информацията“ и да се комуникира с пазара, преди да се вземе решение за листване на даден актив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

Популярен крипто трейдър твърди, че последното тримесечие на годината може да донесе печалби на крипто пазарите.

октомври 2, 2022 17:18 1 мин. четене

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

октомври 2, 2022 16:08 1 мин. четене

XRP: Ето кога да очакваме airdrop на Flare (FLR)

Flare намеква, че дългоочаквания airdrop на токена Spark (FLR) към притежателите на XRP е съвсем близо с ново съобщение до валидаторите.

октомври 2, 2022 13:47 1 мин. четене

Етериум: Компанията-майка на T-Mobile подкрепя ETH блокчейна

В четвъртък (29 септември) Deutsche Telecom, германска телекомуникационна компания със седалище в Бон, която е най-големият доставчик на телекомуникационни услуги в Европа по приходи, обяви, че „подкрепя Етериум с инфраструктура“.

октомври 2, 2022 12:54 1 мин. четене