НАЧАЛО Биткойн

Coinbase добавя нов токен към платформата си за търговия

10.04.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добавя нов токен към платформата си за търговия

Coinbase разкри намерението си да листне Shadow Token (SHDW), актив, изграден на мрежата на Solana (SPL токен), на своята платформа за обмен на криптовалути.

Търговията за SHDW ще започне на 10 април 2024 г., около 19:00 ч. българско време, при положение че са изпълнени условията за ликвидност. Този ход дава възможност на потребителите на Coinbase да прехвърлят и търгуват с SHDW в рамките на допустимите региони за търговия.

За да осигури безпроблемна търговия, Coinbase ще въведе търговията за двойките SHDW-USD на етапи, като започне с подходящо предлагане на актива. Потребителите трябва да бъдат внимателни и да не изпращат SHDW чрез мрежи, различни от Solana, тъй като това може да доведе до загуба на средства.

Като част от своя ангажимент за прозрачност и безопасност на потребителите, Coinbase е поставила на SHDW “експериментален етикет“. Това обозначение се прилага за активи, които са нови за платформата или имат относително ниски обеми на търговия в сравнение с други криптовалути. Етикетът “експериментален” служи като предупреждение за потребителите, показвайки, че тези активи могат да се сблъскат със значителни ценови колебания и проблеми с ликвидността, включително отмяна на поръчки.

Coinbase съветва потребителите да се запознаят с рисковете, свързани с търговията с експериментални активи, и да проявяват предпазливост, когато участват в транзакции с SHDW, особено предвид неотдавнашния скок на волатилността след съобщението.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Най-големите американски хедж фондове са натрупали над $2.6 милиарда в Биткойн ETF

Нови данни от брокерската компания River разкриват, че някои от най-големите американски хедж фондове са натрупали акции в борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) на стойност милиарди долари.

21.05.2024 13:30 1 мин. четене

Британският върховен съд напълно отхвърли твърдението на Крейг Райт, че е създал Биткойн

Съдията от Обединеното кралство Джеймс Мелър публикува публично одобреното решение по съдебно дело, в което участват австралийският предприемач Крейг Райт и Алиансът за отворени криптопатенти (COPA).

21.05.2024 13:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в ерата на институционалните инвестиции – големите риби наливат милиарди в крипто

Според скорошни данни от фирмата за пазарно разузнаване IntoTheBlock, големите крипто инвеститори са увеличили значително своите Биткойн притежания, натрупвайки десетки милиарди долари от пускането на спот ETF през януари.

21.05.2024 10:00 1 мин. четене

Колко трябва да е цената на Биткойн, за да надмине среброто?

През 2024 г. среброто направи забележително завръщане, изпреварвайки биткойн като осмият най-голям актив по пазарна капитализация, след като загуби позицията си през март.

21.05.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.