НАЧАЛО Други

Coinbase добави Zcash към платформата си!

ДЕК. 7, 2018 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase добави Zcash към платформата си!

По-малко от седмица след добавянето на zcash към своята платформа за професионална търговия, Coinbase отваря търговия и на своите клиенти на дребно.


Компанията съобщи в сряда, че клиентите, използващи coinbase.com или приложенията за Android и iOS, могат да купуват, продават, изпращат, получават или съхраняват zcash, въпреки че жителите в Обединеното кралство и щата Ню Йорк няма да имат незабавен достъп до тези услуги.


Този ход идва след като валутата бе добавена в Coinbase Pro миналата седмица.


Платформата обяви, че само хора в САЩ (с изключение на Ню Йорк), Великобритания, Европейския съюз, Канада, Сингапур и Австралия ще имат достъп до монетата.

Блог публикацията на Coinbase, която обяви пускането на zcash , включваше информация за неговите характеристики за поверителност и спомена, че потребителите могат да изпращат "прозрачни" и "екранирани" транзакции.

Прозрачната версия на протокола позволява на трети страни да виждат метаданни, свързани с комуникацията или транзакцията, докато екранираната версия защитава тази информация.

Както при Coinbase Pro, в момента Coinbase няма да поддържа изпращането на транзакции на екранирани адреси, въпреки че клиентите могат да изпращат и двата вида транзакции на борсата.

В обмена вече са изброени три от петте токена, за които за първи път се намекна през юли, включително BAT и токена за протокола 0x . Все още не е добавена поддръжка за другите два - Cardano и Stellar.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света