НАЧАЛО Алткойни

Coinbase добави фючърси с меме криптовалутата PEPE

12.04.2024 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добави фючърси с меме криптовалутата PEPE

Coinbase International, глобалното подразделение на известната борса за криптовалути, въведе безсрочни фючърси за Pepe (PEPE).

Предвидена да стартира на 18 април, тази актуализация бележи значителен етап в развитието на платформата. Тези фючърси позволяват на търговците да се ориентират в непрекъснатите колебания на цените без фиксирана дата на изтичане, което позволява спекулативна търговия въз основа на ценови очаквания, без да е необходимо да притежават базовия актив.

Съобщението оказа положително въздействие върху търговската стойност на Pepe, добре позната меме монета. След новината цената на PEPE се повиши с повече от 4%.

PEPE, пусната в обращение през април 2023 г., заема четвърта позиция сред меме монетите по пазарна капитализация, възлизаща на стойност от $3.027 милиарда, според CoinMarketCap. Името на монетата произлиза от Pepe the Frog (Жабокът Пепе) – герой от доста познат онлайн комикс.

Въпреки предишните конфликти, като например класифицирането на Pepe от Coinbase като “символ на омразата“, този път общността изглежда невъзмутима. Вместо това те са съсредоточени върху неотдавнашното регистриране, което означава напредък в дългогодишния спор. С включването си в списъка на борсата валутата спечели още доверие в себе си и преживя скок в обема на търговията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.