НАЧАЛО Други

Coinbase разширява услугите си за търговия с криптовалуи

14.12.2023 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase разширява услугите си за търговия с криптовалуи

Coinbase Global Inc. разшири глобалното си присъствие, въвеждайки спот търговия с криптовалути на своята международна крипто борса.

Това разширяване има за цел да отговори на опасенията, свързани с регулаторната несигурност в Съединените щати, което накара платформата да разшири услугите си в световен мащаб.

От 14 декември институционалните инвеститори ще имат възможност да търгуват с Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) срещу стабилната монета USDC на международната платформа, която се фокусира предимно върху деривати, според официалното изявление на компанията.

Пазарът на криптовалути показа признаци на възстановяване след спада, преживян през 2022 г. Оптимизмът на инвеститорите относно потенциалното одобрение на първия спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) в САЩ в близко бъдеще допринесе за това съживяване.

Стартирането на международната борса на Coinbase през май беше стратегически ход за диверсифициране на дейността ѝ извън САЩ. Платформата възнамерява постепенно да въведе повече токени и да разшири офшорната спот търговия за инвеститори на дребно с нарастването на ликвидността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Байдън срещу Тръмп – кой ще спаси икономиката на САЩ?

Когато се разглежда въпросът кой може да спаси икономиката на САЩ между Байдън и Тръмп, е важно да се разгледат съответните им икономически политики, постижения и потенциални траектории.

22.02.2024 13:00 3 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Бивши директори на FTX и Alameda стартират нова крипто борса

Сривът на FTX остави криптовалутната общност неспокойна, като промени облика на пазара за години напред.

22.02.2024 11:00 1 мин. четене

БРИКС: Поредната държава готова да се присъедини към съюза през 2024 година

След съобщението за разширяване, направено по време на годишната среща на върха през 2023 г., международната общност наблюдава отблизо потенциалните нови членове на алианса БРИКС.

22.02.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.