НАЧАЛО Алткойни

Политическият климат в крипто пространството на път да се промени

13.12.2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Политическият климат в крипто пространството на път да се промени

Кристен Смит, която е изпълнителен директор на Blockchain Association, сподели оптимистичния си поглед върху променящия се политически пейзаж около крипто в интервю за Bloomberg.

Тя изтъкна нарастващата благосклонност към крипто технологиите сред законодателите, признавайки съществуващото разминаване в мненията в рамките на Конгреса. Смит подчерта естественото възникване на различни гледни точки по този въпрос.

Предвиждайки ключова трансформация, Смит изрази положителните си очаквания за крипто индустрията през 2024 г., предвиждайки я като година на значителни промени. Тя изрази убеждението си, че 2024 г. ще отбележи повратна точка за индустрията, като изрази вълнението си от предстоящите перспективи.

Размишлявайки върху прогнозите си от предходната година, Смит предвиди значителни предизвикателства за крипто сектора, но и неговата устойчивост. След срива на FTX през 2023 г. тя подчерта, че това събитие е по-скоро провал на централизирана институция, отколкото присъщ недостатък на мрежите за криптовалути.

Подчертавайки необходимостта от разграничаване на институционалното управление от фундаменталната стойност на крипто мрежите, Смит точно прогнозира евентуалното завръщане на пазара към фокусиране върху присъщата стойност на тези мрежи.

С поглед напред към 2024 г. на хоризонта се очертават няколко значими събития за Биткойн. Евентуалното одобрение на Биткойн ETF се очертава като потенциално трансформиращ крайъгълен камък, предлагащ по-достъпен инвестиционен път за по-широка инвеститорска база. Това одобрение би могло да допринесе и за по-нататъшното узаконяване на криптовалутата. Освен това общността на Биткойн с нетърпение очаква следващото халвинг събитие на Биткойн, което има за цел да намали броя на новогенерираните токени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

ЕЦБ критикува Биткойн, а еврото се срива срещу криптовалутата

Представители на Европейската централна банка (ЕЦБ) наскоро оприличиха Биткойн на „гол император“ на фона на въодушевлението около Биткойн ETF в Съединените щати.

23.02.2024 11:00 2 мин. четене

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

От злато към Биткойн – инвеститорите променят своите стратегии

В момента се наблюдава забележителна промяна в инвестиционния пейзаж, както се вижда от прозренията на Фред Крюгер, видна фигура в сферата на криптовалутите.

23.02.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.